дюза за моно?
- blacklider
- Автомобил:
- Двигател:
Re: дюза за моно?
колега казаха ми че става без забележки но няма никаква разлика а аз се надявах да тръгне поне малко повече.ако някой има друго мнение да сподели
- basata-user
- Автомобил: pasat b5
- Двигател: 1.8T AEB
- Контакти:
blacklider написа:колега казаха ми че става без забележки но няма никаква разлика а аз се надявах да тръгне поне малко повече.ако някой има друго мнение да сподели
аз мога да ти кажа как ще тръгне но няма да ти харесат парите който трябва да дадеш
- zfa159
- Автомобил: Skoda Karoq FL + Passat B4 Syncro
- Двигател: DXRB AGG
- Контакти:
Според двигателя,пиновете на изхода на блока с дюзата (куплунга с 4-те крачета) са с различна подредба и вероятно заради това не е искало да работи,ако е сменено цялото моно или е сменен само капака отгоре.
Самата дюза,като дюза е 1:1 и е напълно заменяема (тя се сваля от горния капак на моното и е една цилиндрична гад с две крачета).Аз много време карах с дюза от АБУ на моят АБС и нямаше ниаквки проблеми.Дюзаета е напълно взаимозаменяема.
Съответно ако си решил да я използваш,като "тунинг" ,няма да постигнеш нищо,защото дюзата е една и съща и единствено и само компира и казва колко точно гориво да налива според съответния двигател и още разни параметри
Самата дюза,като дюза е 1:1 и е напълно заменяема (тя се сваля от горния капак на моното и е една цилиндрична гад с две крачета).Аз много време карах с дюза от АБУ на моят АБС и нямаше ниаквки проблеми.Дюзаета е напълно взаимозаменяема.
Съответно ако си решил да я използваш,като "тунинг" ,няма да постигнеш нищо,защото дюзата е една и съща и единствено и само компира и казва колко точно гориво да налива според съответния двигател и още разни параметри
- blacklider
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”