Ами нали знаеш как е
бяхма трима аз Илиян и моя човек Николай

Велико Търново - Архив
- Flylow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Велико Търново - Горна Оряховица и региона - Сбирки!
Аз като гледам от колко време не можем да се съберем хора на Арбанаси/Лясковец събота/неделя предлагам да го направим през седмицата у ВТ...След 18ч предполагам повечето сме свободни,има 1-2 часа "светлина",което не мисля е проблем - все пак се събираме на по кафе/бира/кола и да се видим и бърборим за любимата марка,а не да вдяваме...но това си е мое мнение и не ангажирам никого...поздрави
- Zerga3GT
- Автомобил: Golf A3
- Двигател: ABU 94
- Контакти:
Стига да има мнозинство аз съм за
- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
След доскорошно отсъствие и аз съм "ЗА"
Думайте кога и къде, пас съм 

- predator4o
- Автомобил: 1996 VW Golf MK3
- Двигател: 1Z 1.9 TDI 90 PS
Днес ще се катери ли някой към Арбанаси?? Ако си заслужава, идвам 

- Flylow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо Арбанаси?Или Лясковец?Колко души от тези места идват?Всички от ВТ се дигаме да ходим нататък,като може спокойно и тук да се съберем...не виждам логиката...ако е за тук мога да скоча още сега,но да блъскам в жегата заради 1 кафе със същите хора - някак си не го виждам...
Саше,дай да пием кафенце и да опраим оная раб'та
Саше,дай да пием кафенце и да опраим оная раб'та

- speedvw
- Автомобил: VW GOLF 3 Dark Grey
- Двигател: ABD-AAV-RP 1992
думите са на rusa_furia.И аз я подкрепям.Идеята е да сме някъде по средата между градовете,защото има хора от Лясковец и от Горна,да не кажа,че те са повече от хората от Търново.Аз пък живея на 10км от Търново в точно обратната посока,но и в София да е сбирката пак ще ида
Сбирки Велико Търново-Горна Оряховица-Лясковец и региона:
всяка последна неделя от месеца ,в с. Арбанаси, кръчма "При Чакъра" (на завоя както я знаем) от 15.00ч.
След уговорка на дата и час ,
Сбирки на бензиностанция "Luk Oil" гр. Лясковец ,на околовръстно шосе.
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
speedvw написа:думите са на rusa_furia.И аз я подкрепям.Идеята е да сме някъде по средата между градовете,защото има хора от Лясковец и от Горна,да не кажа,че те са повече от хората от Търново.Аз пък живея на 10км от Търново в точно обратната посока,но и в София да е сбирката пак ще идаСбирки Велико Търново-Горна Оряховица-Лясковец и региона:
всяка последна неделя от месеца ,в с. Арбанаси, кръчма "При Чакъра" (на завоя както я знаем) от 15.00ч.
След уговорка на дата и час ,
Сбирки на бензиностанция "Luk Oil" гр. Лясковец ,на околовръстно шосе.
Не е там въпроса , кво е писано или въведено. Въпроса е в това че няма да ви се скърши живота ако 1 път дойдете във Велико Търнов. Реално Илко ако се замислиш няма да е лошо. Ще дойдете тук за да си купиш от Практикер тор за цветя. Аджаба к'во ти пречи да цъкнеш 1 тел и да се съберем за 30 мин. но да си кажем поне здр. как си

- speedvw
- Автомобил: VW GOLF 3 Dark Grey
- Двигател: ABD-AAV-RP 1992
Добре аз съм съгласен.Кажете кога къде.И ще се постарая да дойда. 

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Flylow написа:Защо Арбанаси?Или Лясковец?Колко души от тези места идват?
Ще ти кажа защо...Защото при (почти всички) сбирки са присъствали точно по един човек от въпросните три места.
За това...
...иначе няма лошо зад Търново ако щеш.
ама за това

Flylow написа:Колко души от тези места идват?
спрямо малкото неТърновци не е много колегиално...или?
Flylow написа:Всички от ВТ се дигаме да ходим нататък,като може спокойно и тук да се съберем...
Язък където си се разкарвал до сега.
А ти колко пъти се (в)Дигна да ходиш горе?
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Марински приятели сме, нека да не е с лошото. Момчето иска да направим нещо във Вт. Може да го направим, когато е удобно след предварителна уговорка. Нека не се приемат нещата буквално ... 

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
Не съм писал нищо с лошо...чети пак.
Да каже за сезона колегата колко пъти се е качил че има за какво да предявява претенций.
Кое съм писал не както трябва.Цитирай.
Или ние балъците понеже сме по един от град.Не.
Мисля че Горна Оряховица е време да се махне от заглавието.
Да каже за сезона колегата колко пъти се е качил че има за какво да предявява претенций.
Кое съм писал не както трябва.Цитирай.
Или ние балъците понеже сме по един от град.Не.
Мисля че Горна Оряховица е време да се махне от заглавието.
- butsefal
- Автомобил: Golf 2 syncro passat B5 4motion
- Двигател: RP AFN
- Контакти:
съжелявам че ще се обадя и аз но немога да се стърпя - защо бе бай марине дасе премахне името на горната... се пак да не забравяме колко запалени членове сте там.... даже при организирането за крушуна горнооряховци се оказаха по сериозни и лично аз предпочетох да пътувам с тях (са съжаление ти трябваше дасина работа тогава). Вярно е че не всеки и не винаги може да присъства на сбирките и е напълно разбираемо, но пък да се разделим на отделни групи при положение че сме на няма и половин кило гориво един от друг ще е смешно.... Много се надявамн да дойде момента когато щше спрат тези дразги помежду ни, ще намерим, най-удобното (или иначе казано компромисно) място за всички нас... Признавам че и ааз не мога да бъда от най-редовните (въпреки че много ми се иска), но въпреки това ми се иска да се виждаме да обсъждаме и споделяме, да си помагаме, кой с акъл или кой с каквото друго може... (акъл от мен не чакайте - тои и за мен не стига)
ПП... поне до извесна степен успях да завърша текста с нещо весело

ПП... поне до извесна степен успях да завърша текста с нещо весело
- Flylow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mariovasi написа:Flylow написа:Защо Арбанаси?Или Лясковец?Колко души от тези места идват?
Ще ти кажа защо...Защото при (почти всички) сбирки са присъствали точно по един човек от въпросните три места.
За това...
...иначе няма лошо зад Търново ако щеш.
ама за това
Flylow написа:Колко души от тези места идват?
спрямо малкото неТърновци не е много колегиално...или?Flylow написа:Всички от ВТ се дигаме да ходим нататък,като може спокойно и тук да се съберем...
Язък където си се разкарвал до сега.
А ти колко пъти се (в)Дигна да ходиш горе?
Това къде се събирате(забележи,колега,изключвам се от уравнението) е ваша преценка/желание/искане съобразено с вашите причини зад него.След като присъства точно по един човек от въпросните три места,защо винаги трябва да се отиде на Арбанаси/Лясковец за целта?
Нищо лошо не искам да кажа за колегите неТърновци.Аз също не съм от Търново,само живея и работя тук.
Колкото до това струвало ли си е разкарването до сега или не - щом съм дошъл значи съм преценил,че искам и си заслужава.Отделен е въпроса колко пъти съм бил в града във въпросният ден и т.н.Последните 2-3 пъти,когато уж се организираха хора в последният момент ставаше ясно,че ще са 2-3 от ВТ.(да не обидя пак някого с това изказване)
Нищо от написаното не е с лоши чувства или като упрек към някого.Питах,отговориха ми,питаха ме-отговарям.Това е.Не искам да се намесвам в организацията на срещите или да налагам мнение.Както писа и Сашо нищо нямаше да се случи на никого,ако веднъж се бяхме събрали във ВТ.
За протокола - за сезона не съм се "качвал" нито веднъж никъде.(смъртта на баща ми ми попречи да съм "изряден" член на сбирките)
Извинявам се,ако съм засегнал някого - нямам го за цел.А и не виждам с кое от казаното мога,но за всеки случай

Поздрави
- hristakis
- Автомобил: Golf 2 1991 Golf 4 2002
- Двигател: 1.8 RP 1.9 TDI ASV
Търся воден радиатор за Голф 2 1.8 MI