И понеже ме човъркаше исках да видя какво е свалих плсмасата под жабката но като гледам отдолу само некви пластмаси които като че ли обхващат радиатора.тругва от вентилатора и е изцяло но не посмях да я сваля. Та да ги махам ли и ако някои може да обясни как да стигна до радиатора
проблем с парното
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с парното
днес както си карам и изведнъж колата почна да пуши през отворите за въздух на парното и почна да тече вода в купето предимно от към пасажерската седалка. Бих искал да питам спукан радиатор ли е най - вероятната причина и ако е да някои ма ли представа колко струва.
И понеже ме човъркаше исках да видя какво е свалих плсмасата под жабката но като гледам отдолу само некви пластмаси които като че ли обхващат радиатора.тругва от вентилатора и е изцяло но не посмях да я сваля. Та да ги махам ли и ако някои може да обясни как да стигна до радиатора
мерси много
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- lucifer_pl
- Автомобил:
- Двигател:
ПРЕДИ ДВЕ СЕДМИЦИ СМЕНИХ МОЕТО РАДИАТОРЧЕ-ИМАХ СЪщите симптоми - теч от дясно и пушилка през отворите ..... Смяната е като се разглобява почти цялото табло ,за да се достигне радиаторчето ...за труд ще ти искат от 80 до 120 лв . /на мен един ми го направи за 40 лв. / - 6-7 часа работа . Купих си радиаторче от СИМЕОН - за 35лв. уж английско - но всички са китайски те вървят 0т 22 лв. до 42 лв. и всички твърдят че са италиански немски и тн. */на тия непише нищо на тях -освен на кутиите , лепенка -ама сещай се лепенки бол / на моето оригиналното на всякаде пише made in GERMANY AUDI VW + сериен №..... немските вървят от 80 лв. до 120 лв .
/ сега не ми прави гафове малко гадно мерише новото радиаторче ама това е .....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”