Съвет за покупка на АБФ
- boraks
- Автомобил: VW MK 3
- Двигател: ABF 1994
Съвет за покупка на АБФ
Здравейте колеги. Да се похваля, че ще купя един АБФ`95г.(GTI Edition) за 3000лева. Кофтито само е, че е от Германия и бая ръдички има, но по коша, дъното, багажика(отвътре) и по праговете няма ръжда. Има по вратите и калниците основно.(общо са около 10-на петна с ръжа на различни места) Искам да ви попитам дали си залужава да я взема с тези ръжди( собственика може да ми смъкне до 200 лева и после колко ли ще трябва да дам за пребоядисване и дали да бъде на детайли или основно, защото видях, че има леки зародиши на ръжда и на други места. Какво е вашето мнение за покупката на това чудо
Иначе всичко останало свързно с колата мисля, че е ок.
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Re: Съвет за покупка на АБФ
Взимдй смело,това не е толкува фатално впоследствие ще го реставрираш

- van4ooo
- Автомобил:
- Двигател:
Ще го реставрира ама на 10 различни места ръжда си е цяло пребоядисване а вероятно ще излезе и нещо за ремонт.Каквото и да вземеш все си вътре около 15-20г. коли това е гледай поне отвън/вътре да му мяза поне само двигател да правиш.
- tonev79
- Автомобил:
- Двигател:
От тук можеш да си вземеш перфектен ABF за тези пари,стига да потърсиш сериозно!!!
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Моето мнение е ако имаш повече пари вземи нещо по-запазено! Ако само до толкова ти стигат парите, те чакат само мъки, а ръждата не кара колата, тя постепенно разрушава колата, и ако до 2 години не я продадеш може и без кола да сотанеш! Толкова ли няма други АБФ-и ? 
-
andro_
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм на мнение, че е по-лесно да правиш двигател/трансмисия/ходова част, отколкото купе с ръжди. Но пак повтарям, мое мнение (изстрадано с една друга марка автомобил).
Ръждата тръгне ли...узрява.А тройките са доста податливи
Ръждата тръгне ли...узрява.А тройките са доста податливи
- boraks
Здравейте. Ами взех това за което ви писах. Не била чак такава ръждата - шофиорската врата,малко от задната и малко над предния прозорец. Обаче шибидаха не работи,задна лява врата машинката е за смяна,задни спичраки + дискове и гарнитура на капака на клапаните. Това е за сега . Утре ще кача снимкте да кажете какво мислите. Вече съм горд собственик на АБФ - да видим само разхода
Мерси за съевтите приятели.
- GTI 16V ABF
- Автомобил: VW Corrado
- Двигател: 2.8 VR6 - AAA
Честито колега,дълги безаварйни километри
така като гледам си е добре голфчето и е със много добро сълонче

така като гледам си е добре голфчето и е със много добро сълонче

Нормално всяка кола на над 10години в германия има ражда. Ако вземеш кола като голф 5 няма да те сполети това.
А пък ако няма ръжда значе германеца я е ремонтирал и ще иска малко повече пари за нея. Просто смола и кит правят чудеса в такива моменти.
А пък ако няма ръжда значе германеца я е ремонтирал и ще иска малко повече пари за нея. Просто смола и кит правят чудеса в такива моменти.
- mania
- Автомобил:
- Двигател:
Изглежда много добре, като изключим падналия лак от предния капак. Не се видяха обаче ръждите....
- boraks
Момчета благодаря за хубавите коментари. Успокоихте ме че бях
За ръждите имам преден капак с падналия лак за боядисване,врата шофиорска и над предния прозорец. Отделно за смяна са задни дискове и накладки (обаче незнам колко струват дисковете
)
За ръждите имам преден капак с падналия лак за боядисване,врата шофиорска и над предния прозорец. Отделно за смяна са задни дискове и накладки (обаче незнам колко струват дисковете
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990
Ама ти сериозно ли даде 3 бона за кола без климатик? Според мен си направил голяма услуга на продавача
Кола без климатик не знам как се продава вече, особено такава за няколко хиляди. 

- TheExorcist
- Автомобил: Golf 3 94
- Двигател: ABF
stefan4o написа:Ама ти сериозно ли даде 3 бона за кола без климатик? Според мен си направил голяма услуга на продавачаКола без климатик не знам как се продава вече, особено такава за няколко хиляди.
Определено съм на същото мнение
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 7766_n.jpg
- boraks
Няма климатик за съжаление. Има 2 айр бега, 4 ел стъкла, шибидах, ел. огледала, хидравлика(която не исках,ама няма как) и май това е. Поне салона е хубав, юбилеен, иначе ми харесва.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”