Тъй ,че градското е относителна работа.Типичен пример е ,че в Карлово колата ми гори повече от в София(заради наклона и къстие дистанции)!Иначе незнам кво се чудите ,че извън града 1.8Т е осезаемо по-икономичен от 1.6
Тъй ,че градското е относителна работа.Типичен пример е ,че в Карлово колата ми гори повече от в София(заради наклона и къстие дистанции)!Arshicage написа:Да споделя, че се отървах от бората. Разхода и остана висок след всичко което можеше да се направи. Хубава си беше колата ама много лапаше
luxus написа:Колеги карам вече 4-та година 1,6sr и в градски условия по малък разход от 11 не съм имал/без излишни настъпвания/ така че няма нужда да правите моята грешка и да давате пари за излишни тестове на компютри и т.н.
Просто това е разхода на този мотор-гори като двулитров
Поздрави
Eximpo написа:Здравейте колеги.
Искам да ви се оплача от големия разход на моята кола. Та зареждам за 20 лева и градско карам максимум 80 км, а разхода го изчислявах 12/100. Според мен това не е нормално, моля ви дайте някакви съвети
Колата е голф 4 1.6SR 101 коня няма чипове нищо, напълно стокова е. Сменял съм въздушен филтър.
BsLek написа:Според мен зависи и това извънградско къде го каращ,щото ако е някой баир е нормално и аз карам с 100-110 на 6-6,5 но доиде ли баир разхода става 9+ .Моя мотор не е точно същия но пак същата кубатура само че е 16в.Градско и аз го докарвам на 12-13 само че паля колата студена изминавам около 3-4 докато отида до кафето гася я за час-два и като тръгвам да се връщам пак е студена

Eximpo написа:Аз това се чудя как на някой хора им гори 9-10 и то в софия където има къде къде по-големи задръствания от колкото във Варна, а на мен 12 ..![]()
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: hellbull и 71 госта