Такааа , преди всичко не става въпрос за икономия или нещо такова от към разход , просто ми се кара сравнително пъргав дизел.
Въпроса ми е следния на голфа двигателя е АБФ , мисля да го сменя с 90 или 110 коня мотор от голф 3 пак.Как стои въпроса с регистрацията на мотора тука и евентуално какви затруднения бих могъл да имам ?
Другия въпрос , примерно от Ауди а3 , голф 4 , леон мотор може ли да се регистрира в купето на голф 3 ?
Въпрос относно смяна на бензинов двигател с дизелов
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Re: Въпрос относно смяна на бензинов двигател с дизелов
Другия въпрос , примерно от Ауди а3 , голф 4 , леон мотор може ли да се регистрира в купето на голф 3 ?
МОже,всичко може...
Обади се и питай в Технотест какво и как се прави...

А от бензин на дизел-
,филма ще е голям +++ многото нерви... 
- dani90
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
то да ми се каже , че става с регистрацията директно купувам една кола донор и всичко си идва на мястото , но все пак питам защото не съм наясно.
колкото то това бензин на дизел , не те разбрах , но си имам сравнително бърза бензинова кола.Сега искам сравнително бърза дизелова.
колкото то това бензин на дизел , не те разбрах , но си имам сравнително бърза бензинова кола.Сега искам сравнително бърза дизелова.
Последна промяна от dani90 на Вто 20 сеп 2011 9:14, променено общо 1 път.
- bobi_diesel
- Автомобил:
- Двигател:
Щом сменяш горивото-през технотест.Ако вземеш мотор от друг бензинов голф (без значение кой модел) не се минава през тест-а,но ако е същия мотор,обаче от друг модел (пасат например) се минава теста.Много готино обяснение 

Техно тест и жална ти майка за да го узакониш.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”