Претрисане и менене при обороти 1500-2000 - Пасат 1.8Т
Претрисане и менене при обороти 1500-2000 - Пасат 1.8Т
Здравейте Пасат 1.8т.Между 1500 и 2000 оборота се получава едно притрисане и се менят оборотите.След 2000 няма проблем.Моля за помощ ,че ми побеля главата от сервизи и нищо.Благодаря предварително.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Претрисане и менене на убороти в движение между 1500 и 2000
Дросел , свещи ? Сменявал ли си , извади свещите виж дали са работили добре дали са керимидени на цвят сложи друг дросел ако имаш познат само за проба . Катализатора махнал ли си го ? Може и той да е запушен . Така по форума трудна работа да ти каже някой точно какво и е от супер много неща може да е . 

Катализатора ми го откраднаха в един сервиз докато уж ми оправяха проблема.Казаха ми най-вероятно стапковото моторче.
- donotdisturb
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колега стъпковото моторче служи за стабилизиране при празен ход и когато колата тръгва да гасне и губи обороти , той е 1 вид смукач . А на 2000 оборота си натиснал газта с което определяш колко газ да подадеш . Такаче СПОРЕД МЕН няма логика да е от тва . Не се ангажирай с моето мнение , ако греша някой да ме поправи . Поздрави 

Re: Претрисане и менене при обороти 1500-2000 - Пасат 1.8Т
Здравейте решение никакво смених свещи чистих дебитомер дросел и тн.Закачах три пати на VAG няма грешки.Всеки се чуди какво е това.
Ако има някой от варна които знае надежден маистор ако може да ми даде кординати.Благодаря предварително
Според мен ще е от турбината,може нея да провериш
- brad4edat
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И при моя пасатор го е имало същия проблем честичко.
Всичко идва ( при моя случай) от твърдата връзка долу при катализатора, и евентуално изместване ( остаряли) на гумените ушички на гърнетата и тръбите.
Просто ако имаш проблеми с усвояването на вибрациите от изпускателната система, всичките вибрации минават през нея към купето, и окло 1800 оборота се получава един доста неприятен резонанс:(
Гъвкава връзка
Гумените ушички на гърнетата

Всичко идва ( при моя случай) от твърдата връзка долу при катализатора, и евентуално изместване ( остаряли) на гумените ушички на гърнетата и тръбите.
Просто ако имаш проблеми с усвояването на вибрациите от изпускателната система, всичките вибрации минават през нея към купето, и окло 1800 оборота се получава един доста неприятен резонанс:(
Гъвкава връзка
Гумените ушички на гърнетата