golfmaniak666 написа:Колеги оказва се следното блока на АБЦто си е наред има някаква грешка в компа.като отидох на диагностика маистора изтри около 4-5 грешки от компа но неможе да влезе в АБЦто.каза че проблема идвал от там.
Какво написа?

golfmaniak666 написа:Колеги оказва се следното блока на АБЦто си е наред има някаква грешка в компа.като отидох на диагностика маистора изтри около 4-5 грешки от компа но неможе да влезе в АБЦто.каза че проблема идвал от там.

golfmaniak666 написа:Too Many Communications Errors to Continue! днес към 8 сутринта отидох при трети маистор докато лампата светеше и изписа това.маистора сигурно 10пъти се пробва да влезе и все едно и също.

утре мисля да прегледам датчиците.дано да се оправи че зима иде.Колеги голф ми е АБФ с орегинален ABC(имам предвид спирачната система ABC).когато го запаля сутрин лампата свети нa ABC.като го покарам около 20минути и го загася и запаля лампата изгасва и колкото и да го карам повече не светва.та въпросът ми е някои знаели на какво се дължи това?Имаите в предвид че има масло(спирачно)всички датчици и кабели са свързани и работят идеално всеки сензор има съпротивлвние около 1ком.до всеки от тях като дам на контакт отива напрежение от 4.8 до 5волта.което според мен изключва вероятността да е блока(електрониката).Интересен случеи беше че след като смених лагерите на лявото задно колело лампата спря да свети,и всичко си беше нормално.но трая един ден.и сега пак свети лампата.някои има ли представа какво става?

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 97 госта