Та така с колата се сдобих преди две години беше подарък от леля ми за БАЛа...
Това значи че от 2 години сам Фен на Фолксваген...Един приятел един ден ми каза как караш тази кола оправи я малко...откакто каза така...почнах вече да мисля сериозно за колата...

Винаги са ми харесвали ГТИ ките с тези червени кантове Юбилейките ...И така реших да направя оптичен ГТИ с Дизелов Двигател...
Имах проблем с Турбото дадох колата на баща ми да го оправи... сутринта излезна и вечерта се върна ето с тези джанти

Един ден отидох в една морга и по случайност видях един ABF с 4 врати... Взех всичките странични лайстни само едната я нямаше... благодарение на форума открих и другата страна...Поръчах и две бели мигачи на DEPO от ilkomotor.com... На следващия ден си взех и червен изолирбанд (друго не можах да намеря)...

Дойде време за учене бях приет в Пловдив Хранително Вкусовия...исках да си взема широк ГТИ нож (беше малко трудно хем да уча хем да оправя колата) почнах да събирам пари... близо до една седмица отидох до Пазарджик малко разходка и докато бях там отидох в магазина на Ilkomotor и се сдобих с Нож.

така или иначе не искарах много с този широк нож...
това лято 2011... цяло лято работих само за него...
ето че се сдобих с тесен нож, халогени,решетка без ебмлема, фарове на FK с Angel Eye... и най накрая с други джанти (Dezent 15`` 4X100)

след седмица пак почва учене...така, че следва продължение... (очаквам вашите мнения и предложения)