valentino rosi написа:колега пи6и ако има6 интерес имам ги някои работи пройини имам от абф

valentino rosi написа:колега пи6и ако има6 интерес имам ги някои работи пройини имам от абф
zfa159 написа:...
Общо взето разглобяваш тръбичката и почистваш,вероятно ще има временен ефект,понеже обясних за дунапрените,ама иначе истинското решение е да се свали таблото,да се изчисти всичко,да се раказарат всички тези дунапрени (и без тях си работи повече от чудесно) ,да се измие един път завинаги и това.Аз след като направих така,не съм имал проблеми нито с гадната миризма,нито със запушване на отвеждането на конденза...а вътре при изпарителя ми се зараждаше цяла цивилизация,добре че не беше открила огъня още![]()
...
znainainai написа:Bad Lock e Лоша Ключалка![]()
![]()
![]()
Виж вече Bad Look е друга ралта
scuba написа:drmilendd написа:..не беше мноо любезно...
че аз кога съм бил любезен?
dani90 написа:колкото то това бензин на дизел , не те разбрах , но си имам сравнително бензинова кола.
hooligan_sk написа:Абе един пилот ако не е постоянен и бърз, ако няма нужните качества - няма как да доминира в шампионата, пък ако ще и с голф да е
Scotty написа:Кой беше колегата с червения голф 2 мина. през жк.дианабад по ул.Константин Попрусинов пред гражданска защита около12:40, и раздава въздушни целувки на приатеката.
![]()
![]()
Vettel написа:От темата за Формула 1:hooligan_sk написа:Абе един пилот ако не е постоянен и бърз, ако няма нужните качества - няма как да доминира в шампионата, пък ако ще и с голф да е
Искам да видя Шумахер с Голф какво ще направи![]()
![]()
zdravko_jett написа:мойто рамо го надължих точ4но с 12мм ,иначе и при мен отива до понадоло и после се връща 6 7см по нагоре и спира и неми пречи явно от засилката слиза по надоло
Dnes probvax BMW E39 525tds 1999g rachka i na 4-ta predavka bqxme na 100km/h ... a iskashe oshte na 4-ta xaxa))
golf II 16V написа:като гледам половината обяви тук са такива
Mar4o_1.8TAGU написа:kolega mislq 4e staва 180 сас к03с кат тарсех аз от едно ТТ 180-то коня искаха 350лв но не е зех 6тот втора рака не се знае здрава ли е
vladobo написа: Колега знам за една Вектричка за 600лв. Гнилоч е но ако е за временно става а ма и лети джанти. ако решиш пиши и ще мина до човека да говоря с него и да ти я наснимам.
bkunev написа:Нема, бате, всички са некадърници у наше село...
donvito3 написа:-вече има и безжичен интернет с флашка=лаерлес (замества лан карта)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта