п.с. - Колега, няма да се претесняваш тенекии .. щом ти си добре и хора не е имало на спирката, няма ядове

, отново имаше нерви , тъй като предното стъкло се спука в горен десен ъгъл и сега пак трябва да си търся ново
, но ще почака , вече съм и със задна броня утре чакам и предната , временно ще съм със старата изчистена маска - кръглите фарове , докато си оправя другата с правоъгълните фарчета ( за нея ме е яд най - много
) ... до 30.09.11 съм плътно на работа след това предстоят - довърване на започнатите работки , а именно салон , раздувки и естествено пребоядисването 
ludnica написа:тва голф-че ако не се лъжа преди 2 седмици ..беше в Ямбол рано сутринта към 8ч. го мернах.. че и газ даваше![]()
п.с. - Колега, няма да се претесняваш тенекии .. щом ти си добре и хора не е имало на спирката, няма ядове![]()

, по късно ще се черпим
... и така поставихме го , разлика веднага се усети
. Като цяло замисъла е подобен като на колегата с G60-то на снимката по долу - ще си направя *въздухоборник* за да отвежда въздуха точно до кулера , а самия кулер + въздушния филтър ще ги отделя от двигателя с ламаринен и пластмасов кожух ( фуния ) за да ги изолирам от топлите газове от двигателя
...GTIEdition написа:ludnica написа:тва голф-че ако не се лъжа преди 2 седмици ..беше в Ямбол рано сутринта към 8ч. го мернах.. че и газ даваше![]()
п.с. - Колега, няма да се претесняваш тенекии .. щом ти си добре и хора не е имало на спирката, няма ядове![]()
колега сигурно бъркаш голфа със ямболския матов с интеркулера отпред на маската и аз съм се срещал с него

, говоря за Ямбол
, говоря за Ямбол

малко поотсъствах , така че ще се видим GTIEdition написа:ти преди на съби гоуфа ли караше или този е друг))

и друг път да внимаваш с педалите
... Айде поздрави и успех за напред, ще следя темата 
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 54 госта