Не знам темата дали е точно за тук, ама не виждам по подходящо място.
Проблема е следния. На един приятел му пратиха антирадар от щатите. Много хубаво малко устройство - колкото цигарена кутия с пластмасова стойчица за закрепване- изобщо кукла. Да ама като начало му струваше 50 лева. И сега не смее да го поставя. При първото спиране катаджиите са се заяли за антирадара( не е успял да го махне, а и всеки път махай-слагай май не е удобно) и се е отървал с 50 лева 'на ръка". Та си мисля. Не е ли възможно някъде на предното стъкло да се монтира само антенката на антирадара ( или това което играе роля на антена), а останалото да е скрито някъде на подходящо място така, че да не се налага видиш ли катаджия да си махаш антирадара, а същевременно куките да не разбират , че имаш монтирано такова устройство. Съжалявам за объркания пост. Надявам се че сте разбрали въпроса.
Антирадари- видове,модели,коментари.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз карам на двете си коли и даже преди тва с антирадари, от 5 години не е станало на въпрос.....
На моя голф съм го сложил на предния джам горе високо над седалката до шофера.... През лятото сложих и черна лента за слънце така че сега въобще не се вижда че има нещо там...... 10-12 лв е лентата от Inpass 56..... айде успех
На моя голф съм го сложил на предния джам горе високо над седалката до шофера.... През лятото сложих и черна лента за слънце така че сега въобще не се вижда че има нещо там...... 10-12 лв е лентата от Inpass 56..... айде успех
- vaskoto1
- майстор Падна ли ми!
- Автомобил:
- Двигател:
в закона изрично пише че е забранено да се употребяват устройства смущаващи действието на радара! никъде не е указано че е забранен детектора!
когато ми докажат че им смущавам радара-да ми пишат акт иначе да се еб@т у дупе!!!!
тоя човек се е пищисал и те са го взели за мезе-50 кинта-лелееееее!!!!думи нямам!
ако им се дръпне малко да видиш как сменят тактиката! аууууууууууууууу подлудех направо!!!!!!!!
Mad Mad Mad
когато ми докажат че им смущавам радара-да ми пишат акт иначе да се еб@т у дупе!!!!
тоя човек се е пищисал и те са го взели за мезе-50 кинта-лелееееее!!!!думи нямам!
ако им се дръпне малко да видиш как сменят тактиката! аууууууууууууууу подлудех направо!!!!!!!!

Re: Антирадар
spokomen написа:.... Не е ли възможно някъде на предното стъкло да се монтира само антенката на антирадара ( или това което играе роля на антена)....
като извадиш антената (ако я познаеш, нямам представа какво представлява и как е направено) и я вържеш с жица направо ще е.. м.. на радара. по скоро ако има вход за друга антена да, но да вадиш антената на радара...
най-малкото с което ще се разминеш е да намалиш обхвара на радара