VW Golf 4 TDI
- Velko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: VW Golf 4 TDI
много лъскавка е станала, поздравления
Лично мое мнение е , че джантите са си екстра.За дръжките и аз съм съгласен, че с нищо не се връзват.Чакаме да видим с интериора какво ще направиш 

- vankata__098
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: ALH 1999g.
днес ми пристигна и нова странична кора с джобче да оборудването на автомобила и се позанимавах малко с почистване на багажното отделение
беше след боядисването
но вече е както трябва
Корите и долния мокет ги изпрах и направо светнаха

- G.T.i
- Автомобил:
- Двигател:
ping23 написа:Махни ги тия дръжки! Само грозят хубавата кола.
+1

- vankata__098
G.T.i написа:ping23 написа:Махни ги тия дръжки! Само грозят хубавата кола.
+1
Ще ги махна,

- skary9
- Автомобил: Vw MK3
- Двигател:
Слагай оригиналните 

- vankata__098
Време е да се започне вече и интериора
Вчера купих карбоново фолио от колегата с темата в платени обяви viewtopic.php?f=48&t=282418 и съм доволен, а и момчето е много коректно
ето нещо от днес 
Дръжки на предните врати и таблото са направени с някаква имитация на карбоново фолио дето направо не можех да го гледам

И след една успешна проба се получи доста добро изпълнение

Ето тук и задните дръжки. Те бяха доста надрани и се опитах да махна гумения слой но беше доста трудоемка работа и реших да лепна фолиото без да ги почиствам, пък дали ще издържи ще видим

А утре мисля да ампутирам задната чистачка и на нейно място съм измислил какво да сложа - на отвора в задното стъкло

Дръжки на предните врати и таблото са направени с някаква имитация на карбоново фолио дето направо не можех да го гледам

И след една успешна проба се получи доста добро изпълнение

Ето тук и задните дръжки. Те бяха доста надрани и се опитах да махна гумения слой но беше доста трудоемка работа и реших да лепна фолиото без да ги почиствам, пък дали ще издържи ще видим

А утре мисля да ампутирам задната чистачка и на нейно място съм измислил какво да сложа - на отвора в задното стъкло

- vankata__098
Дайте мнение!!!
Как мислите ще е по-добре?

На таблото да сложа на всякъде фолио или само на хоризонталните лайстни а на климатроника да махна това "карбоново фолио" и да остане черно, или има и друг вариант: да направя лайстните, капачето на поставката и капачето на буксата за компа? Дайте мнение!!!
Как мислите ще е по-добре?

На таблото да сложа на всякъде фолио или само на хоризонталните лайстни а на климатроника да махна това "карбоново фолио" и да остане черно, или има и друг вариант: да направя лайстните, капачето на поставката и капачето на буксата за компа? Дайте мнение!!!
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
vankata__098 написа:да направя лайстните, капачето на поставката и капачето на буксата за компа? Дайте мнение!!!
така мисля аз, но направи и пепелника!
- delian1978
- Автомобил: GOLF MK4 1.9 TDI R Line
- Двигател: ALH 1999
Прави всички лайсни карбон,а също и пепелникът.Аз моите така ги направих с фолио имитация на алумин и стана много ефектно.
- vankata__098
delian1978 написа:Прави всички лайсни карбон,а също и пепелникът.Аз моите така ги направих с фолио имитация на алумин и стана много ефектно.
Нещо не ми допада да направя всичко. Или 1.само вертикалните или 2.вертикалните, капачето на поставката и капачето на буксата. А пепелника ще остане черен без фолио
- koki_8899
- !!!ИЗМАМНИК!!!
- Автомобил:
- Двигател:
Колата,плаче за едно ниско окачване 

- vankata__098
Хора казвайте решение? Дръжките които направих на вратите с фолиото се разлепиха, а бяха толкова добре залепени. Оставих я на слънце в двора и вечерта тръгвам да излизам и какво да видя
фолиото се беше разлепило точно на горните краища на дръжките. Явно се е нагряло и се е свило, защото се опъва като се лепи за да станат извивките. Дайте някакво решение. Ако някой е имал същия проблем и знае решение да казва, че да знам преди да съм разглобил таблото. Неща да се разлепи и там фолиото 

- crank666
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвай наново, но едва ли ще успееш. Моите се разлепиха и ги боядисах. Единствения вариант е да ги изтъркаш идеално гладко за да залепне фолиото. Нормално е от температурните изменения да се променя формата. Особено в ъглите, където е под напрежение и не е залепнало добре заради грапавата повърхност. Пробвай с едно парченце. Залепи го и го разлепи. Ако го разлепиш лесно, значи няма да стане.
- vw__fen
- Автомобил:
- Двигател:
той където ще ги търка и после да ги лепи ... по добре да ги изтърка и да ги даде да му ги пръснат