Извадих целият салон на колата без таблото.Всичко беше изпрано.Вратите изолирани с найлони нови и един който е мушнат вътре във вратата с цел уляното да не излиза навън.Отстранен теч от предният прозорец.Никъде в купето не влиза влага.Маркучите на шибидаха ми са здрави и не тече от тях.Отпред имам пластмасата над входа за парното и отворите за калниците са здрави.Никъде вече по време на дъжд не се мокри в купето.Не съм свалял единствено тавана,защото мисля и да го тапицирам също така.Единствено ако от там мирише друго не знам.Отпред при входа за парното мисля утре да махна пластмасата,да почистя сложа силикон и после да сложа нея с цел по-добра изолация.Принципно там не текат такива води,че да го заливат чак.Имам идея да изстържа и парафина и намажа с Боди 960(май така беше).Другото което се сещам е ,че преди години се беше пръснало радиаторчето за парното.Тогава не знам бащата дали е положил грижи за изчистването (измиването) на кутията и да не би при влажно време ,само тогава да се размирисва от там.
Като запаля колата и покарам 1-2км мириса изчезва напълно.Колата си я гледам винаги да е чиста и си има редовно ароматизаторчета,но не издържат
Впечатление ми прави ,че когато вали коланите ми като ги дръпнеш имат лек влажен вид.Уж са сухи,а на допир са едни по-странни,но самите те не миришат...идея откъде ще е ,че вече не издържам