Мисля да си купя Поло

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
escubaro
Автомобил:
Двигател:

Мисля да си купя Поло

Мнениеот escubaro » Чет 22 сеп 2011 0:13

Здравейте колеги скоро си продадох тиграта по принцип бях доволен от нея не ми беше създал проблеми но беше тесничко за сядащите отзаде. Исках да си купя няква по голяма кола като Вектра Пасат или Астра може би но според моите изчисления разхода на гориво ще е висок щтот купето е голямо а да купя дизел хич не ми се ще същност за сега най икономичния вариант е газта но имам си някви причини дето ме караха да се откажа и от газта, и сега реших да купя няква малка количка с 4 врати и така започнах да гледам кои марки имат хубави коли на добра цена най удачния вариант ми изглежда да си купя някво поло 2000-2002 как се водят точно не знам общо взето изглеждат добре но не знам подробности за тях колко харчат бензиновите мотори 1,4 1,6 какво да гледам когато ги разглеждам и т.н... май малко неточно се изразих но дано да сте ме разбрали :D

siso92
Автомобил:
Двигател:

Re: Мисля да си купя Поло

Мнениеот siso92 » Чет 22 сеп 2011 8:31

Моето мнение да вземеш поло 99г,а не 00-02г.с мотор 1.4(60 коня) или 1.6(75),като 1.4 е по-икономично в градско,ама му е слаб мотора за климатика и не е много добре изчислена скоростната за мотора,ама се ядва.Извън града горят 5/100,градско-8 за 1.4,10 за 1.6. Като я купуваш гледай ... да имаш късмет.

escubaro
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот escubaro » Чет 22 сеп 2011 9:24

Аз съм млад на 20 старите полота не ми харесват искам нещо по ново по красиво ако имам пари голф ще си купя но за сега полото е единсвения вариант, и аз чух от един майстор че 1.4 16v не са били хубави създавали много проблеми и ми каза че най добрия вариант за тая кола е бил 1.4 дизел като икономия и вървеж не знам изобщо според вас струва ли си инвестицията изобщо за тая кола

Потребителски аватар
Bobi_S13
Der Polizist
Автомобил: VW Passat
Двигател: AVF

Мнениеот Bobi_S13 » Чет 22 сеп 2011 16:50

има изписано доста по форума. Потърси и ще откриеш!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”