Капачки за лети джанти.Къде?
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Капачки за лети джанти.Къде?
Някои да има на представа от каде мога да си купя капачки за лети джанти с ембелемата на VW.Щото сега сам сложил ени лепенки ама не пасваха на старите капачки и е доста гнусно.И евентуално каква цена са да ми кажете.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 19:31, променено общо 1 път.
Първо привет навсички горди собственици на ФОЛКСВАГЕН , фен съм на марката от доста време и съответно ползвам /автомобилът "Пасат" 1,8 MI - 1992г/ с пълна сила.
По въпроса за капачките на летите джанти би трябвало да посочиш диаметъра , понеже стават и такива на които можеш да залепиш емблемата на любимата марка.Аз лично преди време бях сюрпризиран с липсата на две капачки от джантите /INVIDIA KANONIKA/ на Пасата и след като не намерих никъде подобни реших проблема с капачки от дезодорант 4 бр.Паснаха точно и даже звучи много гот.
По въпроса за капачките на летите джанти би трябвало да посочиш диаметъра , понеже стават и такива на които можеш да залепиш емблемата на любимата марка.Аз лично преди време бях сюрпризиран с липсата на две капачки от джантите /INVIDIA KANONIKA/ на Пасата и след като не намерих никъде подобни реших проблема с капачки от дезодорант 4 бр.Паснаха точно и даже звучи много гот.
Re: Капачки за лети джанти.Каде?
И аз имам проблем с намирането на капачка за голфчето. Моите са същите като тези: http://www.4130-products.com/wheels/Montreal-I.html само с една разлика, че моите джанти са 15'', а тези са 16''. Възможно ли е да става въпрос за един и същ размер капачки?
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Капачки за лети джанти.Каде?
Да се
в тъпата глава. Като имах наличен черен полиамид го дадох.Иначе на 1 стругра за 10 мин и 2 ракии щеше да врътне 4 капачки

Re: Капачки за лети джанти.Къде?
Здравейте ! Да попитам и аз за капачки понеже моята изхвърча някъде . От къде мога да си купя капачка за лята джанта 15 цола . Размера е 170мм външно на 145 вътрешно.Става въпрос за Русе. Търсих на две авто морги и в интернет но този размер го няма.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”