Монтаж на лупа във фар с рефлектор
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Монтаж на лупа във фар с рефлектор
viewtopic.php?f=11&t=128565&start=315 на 22 стр. може да видиш процеса , слагай без да се замисляш, така какво свети ксенон с лупа нищо друго не свети 

- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
DoH_KuXoT написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=128565&start=315 на 22 стр. може да видиш процеса , слагай без да се замисляш, така какво свети ксенон с лупа нищо друго не свети
Дай снимки как изглежда колата отпред.
- GAZARA
- Автомобил: VW GOLF-2
- Двигател: 1.6 EZ 1990
grishitu написа:виж колегата GAZARA той може да ти помогне с лупи.

http://kosigin.snimka.bg/automobiles/pa ... 4.23273745
- kpuck0o
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги някой вграждал ли е лупи във фар на Голф 3.Щото не знам и не съм го правил,а ако си прееба фара направо ще се изям от яд.Та аз мисля,че само трябва да се разшири отвора на самия рефлектор,за да влезе лупата.Дайте ми малко акъл 

ZvEr4O_MaN написа:DoH_KuXoT написа:http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=128565&start=315 на 22 стр. може да видиш процеса , слагай без да се замисляш, така какво свети ксенон с лупа нищо друго не свети
Дай снимки как изглежда колата отпред.

- ZvEr4O_MaN
- Автомобил: Vw Passat B6 CR 2009
- Двигател: CBAB
монтажа ба лупите няма да се осъществи.
Нека модераторите сметнат какво да се направи с темата.
Нека модераторите сметнат какво да се направи с темата.
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kpuck0o написа:Колеги някой вграждал ли е лупи във фар на Голф 3.Щото не знам и не съм го правил,а ако си прееба фара направо ще се изям от яд.Та аз мисля,че само трябва да се разшири отвора на самия рефлектор,за да влезе лупата.Дайте ми малко акъл
На фаровете които имаш може да им е малко разстоянието от рефлектора до стъклото, и ще трябва много труд и техника.
Мога да ти предложа едно решение:
Тия фарове ги продаваш и си взимаш едносекционни фарове. Взимаш лупи Н4 и огледални стъкла. Лупата се монтира без да се реже нищо от рефлектора. Предлагам ти варианта с едносекционен фар защото като сложиш лупа втората секция ( дългите ) става излишна. Ако решиш да правиш подобно изпълнения ще ти дам и други съвети как да ги направиш по-добре.
Снимки на такива лупи имам в гаража.
Същите лупи монтирани на стоков фар на Голф4, много играчка беше докато се монтират лупите. Рязане на рефлектор, правене на планки, чупене на стъкло на фар и т.н.