Някой ако иска нещо от sportsdirect.com....
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой ако иска нещо от sportsdirect.com....
И аз попитах какво толкова поръчват като на тънки пари има само боклуци ама никой не ми отговори
- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Смятам, че всеки разбира различно хубавото! При все всичко е марково, вече "На вкус и цвет товарища нет". По отношение на нервите - те са само един път да разбереш какво и как трябва да направиш от там на татък всичко е песен и 1-2седмици чакане! както вече казах от 8 месеца пазаря от там, а преди това 2години от laredoute.fr където цените са по-вискоки, но доставката по-евтина, но там има и 6%опаковане.
- maxpayne
- Автомобил:
- Двигател:
аууу, а пък в ла редут кви боклуци има... малееей...
относно марковото - имай предвид, че в спортсдайрект се продават и някои марки, които официално са фалирали и са били купени (като търговски марки) от други фирми, незнайно какви
като цяло се намират доста сносни неща, но за евтино трябва да следиш всяка седмица. Само дето се чудя какво толкова купувате, в смисъл има интересни неща, ама не е като да пазаруваш на всеки 2 седмици, освен ако не искаш да притежаваш колекция от обувки като на Селин Дион.
относно марковото - имай предвид, че в спортсдайрект се продават и някои марки, които официално са фалирали и са били купени (като търговски марки) от други фирми, незнайно какви

като цяло се намират доста сносни неща, но за евтино трябва да следиш всяка седмица. Само дето се чудя какво толкова купувате, в смисъл има интересни неща, ама не е като да пазаруваш на всеки 2 седмици, освен ако не искаш да притежаваш колекция от обувки като на Селин Дион.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
maxpayne написа:аууу, а пък в ла редут кви боклуци има... малееей...
относно марковото - имай предвид, че в спортсдайрект се продават и някои марки, които официално са фалирали и са били купени (като търговски марки) от други фирми, незнайно какви![]()

Мое си купим гащи като на Джони Деп

Е са го отворих,ми има фланелки по 9 паунда яко били намалени-Евърласт!И като туриш и 5 кинта доставката.....
От всеки магазин за скейт неща може да си земеш уникални фланелки на 25 кинта-демек същото
Са ето примерно-Найк-да ама 50 паунда МЕГА СЕЙЛ

Е има и за по 15 паунда обувки-страхотни са http://www.sportsdirect.com/slazenger-c ... e=12000640
Фащаш манатарки на 3 ден с тех-баси балатумките

- digo_pl
- Автомобил: omega V6
- Двигател:
- Контакти:
Добре мисля, че много се отклонихме от същоността на темата... на който не му харесва да не си купува и това! Аз не мога да се оплача... имам два сака найк на цената на един от (интерспорт) 4 чифта маратонки на цената на 1,5 и т.н и т.н
пп По отношение за мега уникалните тениски в скейт магазините - да има и аз не веднъж съм се набутвал по 45-60лв за тениска щото по-евтини не съм виждал и 1 от 2 се е оказвала пълен боклук, а другата страхотно качество! Лошото е, че не се различават!
пп По отношение за мега уникалните тениски в скейт магазините - да има и аз не веднъж съм се набутвал по 45-60лв за тениска щото по-евтини не съм виждал и 1 от 2 се е оказвала пълен боклук, а другата страхотно качество! Лошото е, че не се различават!
В крайна сметка като не ви харесва, отивате у мола да ви клатят по 60лв. за тениска и 150 лв. за кецове. Аз предпочитам да си купя същите маратонки за 78 лв. с доставката.
Верно, че има неизвестни марки. Вчера гледах една тениска на живо поръчана от спортсдирект, dri-fit материя, ако и бяха сложили надпис Найк нямаше и да се усетите дори, че е евтинджос.

Верно, че има неизвестни марки. Вчера гледах една тениска на живо поръчана от спортсдирект, dri-fit материя, ако и бяха сложили надпис Найк нямаше и да се усетите дори, че е евтинджос.
- Matematiks
- Автомобил:
- Двигател:
Споко бе менове
просто исках да кажа че не е края на света тоя сайт
Има други,по-добри от които Вие не можете да пазарувате,пък да не говорим за Ибей,че там имам над 600 фийдбека вече
Аз у мола не влизам и не купувам,само ЮК

Има други,по-добри от които Вие не можете да пазарувате,пък да не говорим за Ибей,че там имам над 600 фийдбека вече

Аз у мола не влизам и не купувам,само ЮК

...
Последна промяна от bafi_91 на Пет 19 авг 2016 10:49, променено общо 1 път.
- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
bafi_91 написа:Гледам, че тамата е малко старичка, но все пак да попитам ... може ли колеги които са си поръчвали от сайта да изкажат мнение за стоките, защото съм си харесал няколко неща, но ми казаха за няколко случая при който на тениски имало дупки, дънки с усукани ръбове и т.н ? Мерси предварително.
до ся не съм чул за такова нещо,при мен също всичко беше наред
...
- fill
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблеми по дрехи или обувки поръчани от спортсдирект досега не съм виждал.
Редовно се случва да объркат по някой номер в поръчката, например поръчаш си маратонки номер 10, а получиш номер 9. На малкия преди време му дойде розов найк вместо син.
Редовно се случва да объркат по някой номер в поръчката, например поръчаш си маратонки номер 10, а получиш номер 9. На малкия преди време му дойде розов найк вместо син.

- PagocmuH
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм доволен от sportsdirect никакви оплаквания.
Отварям пакета аааа,гледам и броя пак ааааа.
Трябваше да са 5 чифта маратонки,а вътре има 6 кутии
От sportsdirect ме изненадаха с една огромна чаша,на която има надпис sportsdirect.

Отварям пакета аааа,гледам и броя пак ааааа.
Трябваше да са 5 чифта маратонки,а вътре има 6 кутии

От sportsdirect ме изненадаха с една огромна чаша,на която има надпис sportsdirect.

...
bafi_91 написа:A oт къде поръчвате колеги, директно от сайта или чрез посредник правите групова поръчка ?
Е прочети малко назад в темата - има всичко, което ти трябва

Върни се в “ОФФ-Топик - други”