най-добрата халогенна крушка?!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Re: най-добрата халогенна крушка?!
Опитай с по-мощни, колега. Сложи нещо 200-300W, това е истината. Няма смисъл тези слаби 100Ватови лампи да се харчиш за тях 

-
- Автомобил: Golf 4 1.9 TDI
- Двигател:
stefan4o написа:Опитай с по-мощни, колега. Сложи нещо 200-300W, това е истината. Няма смисъл тези слаби 100Ватови лампи да се харчиш за тях
Ако ми намериш такива ги вземам без да се замислям

- donMaranzano
- Автомобил: Golf 4
- Двигател: AQY
Е аз сериозно питах...
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
donMaranzano написа:Е аз сериозно питах...
преди това си направи рефлекторите от ламарина хахаха и махни всичко пластмасово у гумено около тях

- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
valiosport написа:stefan4o написа:Опитай с по-мощни, колега. Сложи нещо 200-300W, това е истината. Няма смисъл тези слаби 100Ватови лампи да се харчиш за тях
Ако ми намериш такива ги вземам без да се замислямЧе да не взема да пропусна нещо на пътя
Ми да взема да те уредя със две ламби от локомотив 500W са ама ше трябва да си сложиш още 3 акумулатора че са на 48V

А ако случайно се уцелим по пътищата и ми извадиш очите със "регулираните" си фарове със 1KW ламби гледай бърже да се изнесеш че стигна ли те ше им търсиш питието

- hitman0013
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател:
valiosport написа:donMaranzano написа:Някой ползвал ли е на Филипс крушките? Примиум, Ековижън, X-treme Vision и така нататъка. Смятам да почвам да ги ползвам и се чудя към кой Филипс да се ориентирам. Осрамите нещо много ми горят незнам що така, специално NB.
Колега аз съм се насочил към Philips RallyОбаче само в един сайт ги намерих, исках някъде от града да си ги взема директно, но няма от къде ... Чувал съм, че доста светели, а и като видях, че са забранени за движение по пътищата ми харесаха още повече

Няма да се оправи тая държава скоро!
-
- Двигател:
hitman0013 написа:valiosport написа:donMaranzano написа:Някой ползвал ли е на Филипс крушките? Примиум, Ековижън, X-treme Vision и така нататъка. Смятам да почвам да ги ползвам и се чудя към кой Филипс да се ориентирам. Осрамите нещо много ми горят незнам що така, специално NB.
Колега аз съм се насочил към Philips RallyОбаче само в един сайт ги намерих, исках някъде от града да си ги взема директно, но няма от къде ... Чувал съм, че доста светели, а и като видях, че са забранени за движение по пътищата ми харесаха още повече
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Няма да се оправи тая държава скоро!
Е какво толкова аз ще си регулирам фаровете

-
- Двигател:
znainainai написа:valiosport написа:stefan4o написа:Опитай с по-мощни, колега. Сложи нещо 200-300W, това е истината. Няма смисъл тези слаби 100Ватови лампи да се харчиш за тях
Ако ми намериш такива ги вземам без да се замислямЧе да не взема да пропусна нещо на пътя
Ми да взема да те уредя със две ламби от локомотив 500W са ама ше трябва да си сложиш още 3 акумулатора че са на 48V![]()
![]()
![]()
А ако случайно се уцелим по пътищата и ми извадиш очите със "регулираните" си фарове със 1KW ламби гледай бърже да се изнесеш че стигна ли те ше им търсиш питието![]()
Брей, много биячи из този форум, то да ме е страх да попитам нещо

- donMaranzano
И аз питам за Филипс ама само подигравки чета.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
От миналата година до днес карах с Осрам Силвърстар и бях доволен.Чаках ги да изгорят всеки момент.Вчера си взех Осрам Найт брейкър плюс за късите светлини и викам силърстара ще го сложа на дългите.При размяната едната силвърстар "издъхна" в ръката ми.Счупи се нажежаемата жичка.
Още не съм карал с найт брейкъра,но при поставянето сравних светенето на двата фара със силвърстар и найт брейкър и имаше разлика в полза на брейкъра,което е очаквано.
Дано и брейкърите изкара поне година.
Каква информация ти трябва за по-силните крушки?
Мога да ти кажа само,че ще бъдеш много псуван по пътищата,евентуално и бит
Ако тази информация не ти стига питай по-конкретно и с каквото мога ще ти помогна
Още не съм карал с найт брейкъра,но при поставянето сравних светенето на двата фара със силвърстар и найт брейкър и имаше разлика в полза на брейкъра,което е очаквано.
Дано и брейкърите изкара поне година.
valiosport написа:znainainai написа:valiosport написа:stefan4o написа:Опитай с по-мощни, колега. Сложи нещо 200-300W, това е истината. Няма смисъл тези слаби 100Ватови лампи да се харчиш за тях
Ми да взема да те уредя със две ламби от локомотив 500W са ама ше трябва да си сложиш още 3 акумулатора че са на 48V![]()
![]()
![]()
А ако случайно се уцелим по пътищата и ми извадиш очите със "регулираните" си фарове със 1KW ламби гледай бърже да се изнесеш че стигна ли те ше им търсиш питието![]()
Брей, много биячи из този форум, то да ме е страх да попитам нещо![]()
колеги, ако някой може да даде информация за някакви по силни крушки ще съм му наистина благодарен
Каква информация ти трябва за по-силните крушки?
Мога да ти кажа само,че ще бъдеш много псуван по пътищата,евентуално и бит

Ако тази информация не ти стига питай по-конкретно и с каквото мога ще ти помогна

- donMaranzano
На мен не ми харесват брейкърите, кажете ми нещо за филипсите.
-
- Двигател:
Колега аз съм имал Osram Silveratar те са с 50% повече светлина, когато ги купувах исках да взема Найт Брейкър обаче в града нямаше такива и взех Силвърстара и наистина има разлика от стандартната крушка 60/55В
На кутийката на крушките е показана +20 метра на осветената ивица от пътя и съм склонен да вярвам, защото наистина се увеличи осветената ивица. После си свалих фаровете и ги измих отвътре, прекарах нова инсталация с дебели кабели и 2 релета и си сложих две крушки 100/90W обаче са "No name" и да ти кажа светят по слабо от Силвърстара
Чувал съм че истинска 100 вата лампа трябва да цепи мрака, та исках да ме ориентирате към някой модел крушка или някой да каже нещо за тези двата модела Philips Rally и Narva 100/90W
Имам съмнения, че мойте 100 ватови крушки са 100 само по надписа 

- donMaranzano
Колега престани с твойте 100 ватови крушки, никой не слага такива. Те са само за рали, нали не си рали състезател? Сложи си 1 хубави крушки и си готов.
-
- Двигател:
donMaranzano написа:Колега престани с твойте 100 ватови крушки, никой не слага такива. Те са само за рали, нали не си рали състезател? Сложи си 1 хубави крушки и си готов.
Има много колеги които са с такива

- donMaranzano
valiosport написа:donMaranzano написа:Колега престани с твойте 100 ватови крушки, никой не слага такива. Те са само за рали, нали не си рали състезател? Сложи си 1 хубави крушки и си готов.
Има много колеги които са с такиваМога да ти кажа коя е най-силната крушка на Philips стандартна 60/55W
Philips X-treme Power
Аз търся балансирана крушка, хем да свети добре на сняг, мъгла и дъжд, хем да не изгаря бързо. Такава крушка търся.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”