Li4o написа:pacoboy написа:.........
По темата,аз съм с 1,8 мотор, махнах цялата кутия барабар с филтъра и взех конусен с капак около филтъра,уж неква зашита го играе,и мога да твърдя,че звука много се промени и вървенето също.Аз карам на газ и като че ли оборотите се поокротиха.На газ не и давам ряз,но като обърна на бензин и като я настъпя все едно карам някой viper
Ха - на газ работи ли добре със конуса - защото нали уж спортен филтър и АГУ - са трудно съвместими...аз за това се отказах от купуването на спортен филтър...
Както каза и колегата по горе, съчетават се перфектно.Вече почти месец карам със спортен JR и никви проблеми,тези митове за несъвместимост,ала бала,джиджи биджи ги остави.Има си реалност,която не лъже.
Имал е някой кола с АГУ,сложил е конус,и колата ко ше спре да върви ли,скапало се е нещо по колата и айде филтъра виновен,няма такива схеми.
Сега даже ще слагам тръба да взема по свеж въздух да го води до филтъра,че този дето е загрят от двигателя няма смисал.
А впрочем някой знае ли дали трябва да се правят някакви допълнителни настройки по двигателя при поставянето на спортен филтър тип конус,щото с един авер все спорим по тая тема?!