Поло 1.0 95 Мнение..?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте. Значи след като я зех карах доста време и постоянно зареждах и не можах да я засека добре, но са хванах и отидох до София и обратно (от Бургас съм), та... за 780км малко градско във София и с 140 извън градско (поради малкия двигател защото съм с 5000об.м. на тия км.ч.
макар и високите обороти ми даде разход 5.6
след това за заси4ах 2-3 пъти градско и ми даде от 5.9 до 6.8 разход, като! имаки предвид че движението е просто празно в сравнение със София, явно от това идват големите разходи за някои от вас не не съм сигурен. Пак и преди карах едно пежо 405 138к.с. и ми гореше 14 градско и малколитражката не мога да я усетя
Всичко си смених по ходовата, масла, ремаци и филтри колата е Супер !
само дет трябва да си оправя светлините на километража( кат гледам не съм първия с тоя проблем )

след това за заси4ах 2-3 пъти градско и ми даде от 5.9 до 6.8 разход, като! имаки предвид че движението е просто празно в сравнение със София, явно от това идват големите разходи за някои от вас не не съм сигурен. Пак и преди карах едно пежо 405 138к.с. и ми гореше 14 градско и малколитражката не мога да я усетя

само дет трябва да си оправя светлините на километража( кат гледам не съм първия с тоя проблем )
- guard
- Автомобил:
- Двигател:
KaloyanDI написа:Здравейте. Значи след като я зех карах доста време и постоянно зареждах и не можах да я засека добре, но са хванах и отидох до София и обратно (от Бургас съм), та... за 780км малко градско във София и с 140 извън градско (поради малкия двигател защото съм с 5000об.м. на тия км.ч.макар и високите обороти ми даде разход 5.6
след това за заси4ах 2-3 пъти градско и ми даде от 5.9 до 6.8 разход, като! имаки предвид че движението е просто празно в сравнение със София, явно от това идват големите разходи за някои от вас не не съм сигурен. Пак и преди карах едно пежо 405 138к.с. и ми гореше 14 градско и малколитражката не мога да я усетяВсичко си смених по ходовата, масла, ремаци и филтри колата е Супер !
И моята е така, или беше така по-скоро защото сега не я карам........та ми правеше впечатление, че където и както да я карам разхода гони 6л на 100 което всъщност си е нормалния разход по каталог...
- TT
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Честито Калояне, много да те слуша и много безаварийни км.
Искам да те попитам за вървежа с този мотор. Не е ли доста слабичък? Питам защото бях спазарил една ибиза '97 със мотор 1.1 40 KW и ми се видя доста спъната. Мотора и беше отличен та не вярвам да е от повреда в него. Как е на дълъг път по баира - задъхва ли се много и изобщо за вървежа сподели.
Искам да те попитам за вървежа с този мотор. Не е ли доста слабичък? Питам защото бях спазарил една ибиза '97 със мотор 1.1 40 KW и ми се видя доста спъната. Мотора и беше отличен та не вярвам да е от повреда в него. Как е на дълъг път по баира - задъхва ли се много и изобщо за вървежа сподели.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”