Някой знае ли химия за почистване на спирачни апарати ?
- dragozow
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Някой знае ли химия за почистване на спирачни апарати ?
Аз миналата седмица така възстанових едни задни спирачни апарати за Голфа. Първо с телената четка като внимавах на гумичките. После нафта, после Меглио и три слоя черна боя. Като нови са.
-
i3v3a3n
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Някой знае ли химия за почистване на спирачни апарати ?
бе това не е за мене мойте вече отдавна ги направих и станаха като нови , супер станаха но 3 дена си играя сега имам още два комплекта на други хора ако и тях така си играя къде ще му излезе края то само 200лв за работат трябва да им искам ...
и не с една а с 4-ри различни по размер и големина и профил телени четки съм ги жулил , падна сичко метала лъсна като нов полира се даже на места , но много бавно ако има химия която да влезе в реакция само с повърхностния слой така че по лесно да падне с телената четка, пак е решение ще станат за нула време
мисля че това със сярната киселина ще стане трябва да го пробвам но незнам колко концентрирана трябва да бъде
и не с една а с 4-ри различни по размер и големина и профил телени четки съм ги жулил , падна сичко метала лъсна като нов полира се даже на места , но много бавно ако има химия която да влезе в реакция само с повърхностния слой така че по лесно да падне с телената четка, пак е решение ще станат за нула време
мисля че това със сярната киселина ще стане трябва да го пробвам но незнам колко концентрирана трябва да бъде
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”