ivchoto написа:feikot написа:
*99% съм сигурен,че Пежо не предлагат 4х4 в автомобил.Само 4007.
Сигурен ли си в това което пишеш?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P6iCwOf3bpM
За това са 99%

ivchoto написа:feikot написа:
*99% съм сигурен,че Пежо не предлагат 4х4 в автомобил.Само 4007.
Сигурен ли си в това което пишеш?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=P6iCwOf3bpM
agent_kowalski написа:Аз съм имал и съм карал доста и немски и италянски и френски и японски,дори и корейски коли.Немските коли от 80те и 90те са класика.Последните 10 години всичко е относително.Аз не съм видял нищо лошо от рено,не знам защо ги плюете.Разбира се не са класа над останалити,нито имат безпроблемни коли,но нямат нищо като проблем,което при vw отцъства.Някои марки имат проблем с тенекиите,някои с двигателите, нали малко повече,но като цяло дали ще правиш едно или друго винаги има какво да се прави.Дори едно есперо имах.Деу е това,за който не знае,освен че ръждясва яко ,иначе си е много хубава кола,удобна,много голям багажник,евтини части,здрав двигател всичко точно.Кола като кола.Тука предрасъдъци само има в този форум,коя кола каква била.Еми отворете форума и всеки реве от нещо,то не било прекъсване,прегряване,разход,тропане,лопане,не пали,не върви,пуши,масло,антифриз,бензин,нафта,газ,метан,л*йна..ровил съм по всички форуми на всички марки ,които има в тази държава наща и не мисля че в другите форуми хората се оплакват повече от колите си отколкото ние тука в нашия форум,дори мога да твърдя обратното,но това няма значение.Аз не искам, и никога не съм искал да кажа че vw е скапана кола,а искам да кажа че vw не е по-велика от болшинството други марки независимо от произхода им.
agent_kowalski написа:sportul, Ще говорим сериозни неща,базирани на опит и наблюдения или фолклор от рода на" кола,която на капака има п*чка,борче и мачка не важи" ?
zelkata_ok1_ написа:по-нова кола за по-малко пари прави си сам изводите
pavel_andreev написа: Изключително устойчива е в завои (има някакво усложнение в задния мост).
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 57 госта