Danny boy написа:тебе ти казаха хората да покараш 300км в града и тогава да сравняващ,ти не та не, искаш да спира веднага без да са се напаснали и сега си навря таралеж в гащите.
Що изобщо искате помощ от колеги във форумите като не ги слушайте.
ПП колкото пъти съм сменял дискове или макладки или дискове и накладки колата не спира 500-600км поне градско както е било.Последния път беше с чисто нови дискове на стари накладки и спирачния ми път беше 5рен,колата изобщо нв спираше.

500 км. градско без спирачки и ако някои друг рече да си смени и той накладките, ще правим ски-слалом съзтезание.
Щом имаш нерви карай си така, аз нямам и за това се притеснявам.
А по отношение на въздуха, от сервиза казаха, че са пускали въздух да видят дали изпуска и е нямало проблеми. За сега ще покарам така, донякъде има право
danny boy, но до една седмица ако не даде някакъв резултат, ще я водя на преглед на друго място.
То хем не трябва да се спира много активно, като си с нови накладки, хем трябва и да караш доста, уж да напаснат. Малко е парадоксално

Така де не давам много зор, че после трябва такъв за спиране. Времето ще покаже. Видях и 1-2 теми свързани с обезвъздушаването по подобен въпрос, ще я разгледам, може нещо да изпъкне.