Голф 4 с какъв двигател да избера?
-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнения за Голф 4 с какъв двигател да избера?
То по принцип лошо и добро не съществуват като понятия.Преоценения и раздрънкан голф е бреме за джоба на "фена",но благодат за майсторите,търговците на авточасти и джамбазите.
-
KirilGeorgiev
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Търговците не взимат колите на тези цени който ги виждате в мобиле де Цените на Голфовете аз отдавна казах че са нереални и бях обявен за луд 

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
То и аз отдавна казах за 2.0 тди че ще има много рев..но преди 2 години още се срещаха рядко и всеки иска да се опари
Много ясно,че търговец докарващ с атвовози стотици коли на година не взима голф 4 на тая цена...
Луди са голфаджийте
Много ясно,че търговец докарващ с атвовози стотици коли на година не взима голф 4 на тая цена...
Луди са голфаджийте

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Никога не бих предпочел какъвто и да е опел или пежо (астра Г, 406) пред ФВ голф 4. Причини мога да изреждам много, но всеки сам си преценява.
Опела е с мнооого проблемни двигатели - бензин и дизел, и не е много надежден като цяло.Пежото е по добре но постоянно се разтропва - ту предница, ту задница няма оправия.Шофьорското място не е така удобно както на мк4
Опела е с мнооого проблемни двигатели - бензин и дизел, и не е много надежден като цяло.Пежото е по добре но постоянно се разтропва - ту предница, ту задница няма оправия.Шофьорското място не е така удобно както на мк4
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
hayabusa_gsxr написа:Никога не бих предпочел какъвто и да е опел или пежо (астра Г, 406) пред ФВ голф 4. Причини мога да изреждам много, но всеки сам си преценява.
Доообре
А ще споделиш ли с нас колко опела астра Г си имал твой,колко Пежа 406 си притежавал и колко голфа 4-ка си притежавал?
Благодаря

- hayabusa_gsxr
- Автомобил: Opel Vectra B
- Двигател: X20XEV
Не съм притежавал никога пежо или опел, по причините които изтъкнах. Но върху конкретните коли имам лични наблюдения (приятели). Това е моята гледна точка, не ангажирам никого.
- tisho_psg
- Автомобил:
- Двигател:
Всеки има своя гледна точка.Само,че моята гледам да лежи на личния ми опит и практика,не на хорските клюки.
И аз мога да напиша,че уискито на Джак Даниелс е лошо,без да съм го пробвал дори,но рискувам да стана за смях
И аз мога да напиша,че уискито на Джак Даниелс е лошо,без да съм го пробвал дори,но рискувам да стана за смях

- Vidol Nikolov
- Автомобил: Jetta 1.6
- Двигател: PN
Toва за разтропваща се предница и/или задница на пежото е много много смешно и несериозно 
Пежо 406 е отлично,също за шофьора има много повече място,то самата кола е голяма,а и какво ги сравняваш като не са един клас
Голф 4-ка може да се мери с 206\306 даже и 307
Голф 4-ка може да се мери с 206\306 даже и 307

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Хайде да говорим за коли, какво ще кажете? Питането е за голф мк 4 

- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
agent_kowalski написа:То по принцип лошо и добро не съществуват като понятия.Преоценения и раздрънкан голф е бреме за джоба на "фена",но благодат за майсторите,търговците на авточасти и джамбазите.
Такаааа....моят 1.8 ABS беше толкова раздрънкан(нищо не разбирах от Голф,като го купувах преди 7 г),а сега върви така както малко газови коли на 18 г могат да вървят....сменил съ мдоста части по него и то на съвсем достъпни цени...да не гововрим за изобилиетро на хубави части 2-ра ръка в моргите!!!!Рядко има кола,която за тези пари можеш напълно да я възкресиш....дори бих казал,че няма!!!5 г след като възкресих бензинката само я карам!!!Мои колеги с гаранционни коли имат много повече проблеми откокото аз с моя възкръснал старичък ABS....
Ето затова и втората кола,която си купих бе Г4 1.9 ТДИ(AHF)...еквивалента на 1.8 ABS него пъk вече почти година не съм го пипал
Колкото и раздрънкан да е един Голф той може да бъде "възкресен" за сума далеч по-ниска отколкото други коли...и да си стане "като нов"(стига купето да не е изгнило)...ето затова Голфа държи цена...
Иначе
super_bate написа:За бензин 1,8Т GTI .
За дизел 1,9 TDI (110 или 131к.с.)

-
agent_kowalski
- Автомобил:
- Двигател:
е то оставаше г4 да умре и за една година
то тогава нямаше да има дори фанатизирани фенове
иначе голф3 си е машинка,никога не съм го отричал 

- hooligan_sk
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
agent_kowalski написа:е то оставаше г4 да умре и за една годинато тогава нямаше да има дори фанатизирани фенове
иначе голф3 си е машинка,никога не съм го отричал
Има много по-сериозна причина Голф 4 да държи такива цени и когато ти и многознайковците тук покарате хубав голф 4 и после покарате НОВ голф 6, ще разберете защо е глупаво да спорите с Шваке по въпроса за обезценките

-
apolon
- Автомобил: BORA 1.6 16V
- Двигател: AUS 2000
1.Към амнистраторите на форума-моля да заключите темата и повече да не допускате подобни.Този форум е за да си помагаме,а не да се дърлим или да си мерим ония работи.
2.Към колегите-моля невлизаите в излишни спорове за двигатели,кутии и т.н.(по тия въпроси има написано твърде много-автора на темата може да си го прочете)нормално е всеки да има собсвено мнение и трябва да уважаваме чуждото.
3.Към автора на темата-читав голф за 1500е-те такова животно няма.
Надявам се да няма обидени.

2.Към колегите-моля невлизаите в излишни спорове за двигатели,кутии и т.н.(по тия въпроси има написано твърде много-автора на темата може да си го прочете)нормално е всеки да има собсвено мнение и трябва да уважаваме чуждото.
3.Към автора на темата-читав голф за 1500е-те такова животно няма.
Надявам се да няма обидени.

- Ma7r1x
- Автомобил:
- Двигател:
Да мерси все пак за отговорите,администраторите могат да закрият темата!
Последно избутана от Ma7r1x на Нед 25 сеп 2011 20:03.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”