пичагиМоделгодина 2001 почват от средата на 2000, нали, защото излизат оферти Бора/Голф4 от 2000 с 1.6 16в мотори!
Явно изборът е почти направен! Остава да намеря моята
пичагиtoshev написа::bowdown пичаги
Моделгодина 2001 почват от средата на 2000, нали, защото излизат оферти Бора/Голф4 от 2000 с 1.6 16в мотори!
Явно изборът е почти направен! Остава да намеря моята. (ще трябва да поразпитам Шкодарите за проблемите на октавия 1, падащи стрелки, кормилни рейки ала нала)
hitman0013 написа:Абе, че е по-модерен, така е!Но не виждам по-приятния вървеж от къде идва с 4 коня отгоре и сигурно 700 оборота повече за макс въртящ момент. Електронната газ със замислянето при настъпване, също. Пък и 4 коня струват 100лева отгоре като данък!
Де да знам! Както и да е, тва е друга тема на размисъл.
toshev написа:Добре де, тук естествено ми изниква въпроса: А как са 1.4 16V моторите и 1.8 20V (последния в Голф е до 2000г май само, а в Бора е само 4моушън, което не ми допада като години или задвижване).
Ще ми спестите цял ден мотаене да търся. Гледам по обяви излизат и голфове 1.6 FSI.

Haralampi написа:Апропо от коя година са А3 с DUU? Ако говорим за след 2001 отговорът е същия като при VW.
MNA написа:Haralampi написа:Апропо от коя година са А3 с DUU? Ако говорим за след 2001 отговорът е същия като при VW.
В началото на темата въпроса е зададен ясно.
Всички А3 с дв. AKL и някои други 1,6SR 98-2000г. са с кутия DUU
Haralampi написа:MNA написа:Haralampi написа:Апропо от коя година са А3 с DUU? Ако говорим за след 2001 отговорът е същия като при VW.
В началото на темата въпроса е зададен ясно.
Всички А3 с дв. AKL и някои други 1,6SR 98-2000г. са с кутия DUU
А ок. Доколкото знам там проблемът също е на лице... Поне по чуждите форуми съм виждал оплаквания от DUU скоростни кутии и от Ауди.
Друг е въпросът, че няма нищо вечно и нищо перфектно - дали става дума за същия проблем, макар и на същата кутия... не знам.
Но пак ти казвам - не всичмай проблема твърде присърце - огледай се - по улиците е пълно с Г4 с 1.4 и 1.6 SR ..... Бих се обзаложил, че 80% от шофьорите не са и чували за такова нещо и просто си карат колите без да висят по форуми
А ако искаш да си сигурен - след средата на 2001.
MNA написа:С това съм напълно съгласен.
Нищо не съм взел присърце, просто ми беше интересно.
Поздрави!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 70 госта