Ludia написа:Smeagol написа:Ludia написа:...няколко страници по-назад имаше пак снимки от въпросния колега ако не се лъжа, с доста натръшкани толупи... май така откри сезона, така го и закри...

Именно затова го "подпитах" така

Толстолобът не е от най-издръжливите риби на сушата...
Изисква се умение да надхитриш толкова риби, но на това му викам бракониерстване

толстолобът изобщо не е интелигентен. там където го има много, единственото което се изисква е да захранваш с рехава захранка правеща облак. понеже това е стадна риба се събират и ако хванеш един, то почти сигурно е, че ще хванеш още... в допълнение и влакно 0,50мм и риболова повече клони към фитнес упражнение. и дума не може да става, че така натръшкани рибите биха оцелели. това се получава :

Пак се почна

,значи живарникът ми е дълъг 2метра и спокойно може да хване 2 момченца по 100кила като мен

и мога да ви уверя че всичката риба до една си бяха живи затова не са подредени на сушата ,колкото до колегата с 0,50мм.грешиш всичките макари са ми с 0.30мм
пп.Тия дето си пуснал на снимките бас държа че са пробвани на засечка и не са успели да ги извадят,и в повечето случай това е крайният резултат !!!