шибаните крадци на халогени....да им окапят ръчичките дано

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
mitzaka
Автомобил:
Двигател:

шибаните крадци на халогени....да им окапят ръчичките дано

Мнениеот mitzaka » Нед 03 сеп 2006 15:31

Мараба на всички, знам че е доста коментирана тема, но искам да изкажа разочарованието си от простотията в България...още не съм се нарадвал на Ventoto си, имам го едва от месец и днес осъмнах без халогени.....не само са ги откраднали ами и са били неграмотни, съдейки по натиска с който са действали...единственото ми желание е да видя някой от тия скапани пустиняци докато ми краде от колата отново...няма да изпитам и грам угризение да му потроша ръцете , да не може да пипне нищо повече.Искрено се надявам че ако не аз , някой друг ще го направи преди мене. А освен това...:) може ли някой да ми каже откуде да си купя халогени и колко струват...

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Нед 03 сеп 2006 18:17

съжалявам за случилото се, но все пак сме в България. за купуването прегледай обявите в продавам и ако в момента няма пусни си една обява в купувам и все някой ще се обади.

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот rudolf » Нед 03 сеп 2006 19:16

аз единственито което правя е от 5 години не купувам нищо от крадци и гледам да не взимам 2ра употреба...

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Нед 03 сеп 2006 20:55

Sorry man :cry: ти си поредния, и мойте изкараха около месец...
един съвет - няма смисъл да слагаш нови, пак ще ти ги гепят, сложи си едни бленди и това да е, поне нови са по 12лв.

Потребителски аватар
Dobermansp
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dobermansp » Нед 03 сеп 2006 22:21

Сори колега за случилото се... :(

Аз си реших проблема по следния начин - главичите на винтовете с които опред се хващат халогените са изпилени с бормашина, а самите халогени, блендите и мигачите в бронята се връзват. Правиха ми го в едно сервизче и засега (да чукна на дърво ) не съм имал грижи, но дори и да ги валят, ще ги строшат на парчета, а това ме урежда при застраховател. Ако все пак си купиш нови халогени, мога да ти дам координати да питаш как се прави защита тип "анти -наркоман джамбазин" :)

Потребителски аватар
Varbona
El Presidente
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Varbona » Нед 03 сеп 2006 22:30

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 03 сеп 2006 23:27

Няма смисал да копуваш.Оригинални Хелла са на космически цени 200-300лв единия.Китаиските са гадни.На старо Хела 80лв. по мобилето бях намерил.Ама като си помисля че са тафнати от някои аз ше им дам пари и утре от мен ша ги гепат реших да не ги зимам.Иначе оригинолните халогени са много якииии.

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: ...

Мнениеот Cherepaha » Пон 04 сеп 2006 19:53

rudolf написа:аз единственито което правя е от 5 години не купувам нищо от крадци и гледам да не взимам 2ра употреба...

:да: :да: :да: :да:

Това е единственото решение. Докато се купува втора уптреба ще се краде ...

Потребителски аватар
rudolf
Автомобил:
Двигател:

Re: ...

Мнениеот rudolf » Пон 04 сеп 2006 20:42

Cherepaha написа:
rudolf написа:аз единственито което правя е от 5 години не купувам нищо от крадци и гледам да не взимам 2ра употреба...

:да: :да: :да: :да:

Това е единственото решение. Докато се купува втора уптреба ще се краде ...

друг е въпроса че при някой части,който нямат руски,китайски или турски аналог и са цифра ,и с тел и свински опашки не помагат -просто нямаш избор

ей сега си мисля дали има логика...фолксваген е снабден с най надежните,най- копирани и евтини алтернативи части...
има марки който са анатемосани по рожение и дефектират,нямат китайски и тайвански ментета и има само оригинални и скъпи части... държат по високи цени заради екзотиката си,,,,а фолксваген най много се краде....
от тоя ъгъл съм сконен да мисля че собствениците на фолксваген все гледаме да минем тънко и да любим дявола в въздуха...в някав омагиосан кръг че части имам навсякъде и някой взимат 2рата употреба преди и да са попитали колко струва ново,,,,,това е третата подобна тема за седмица

Потребителски аватар
klisurov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Re: шибаните крадци на халогени....да им окапят ръчичките да

Мнениеот klisurov » Вто 05 сеп 2006 10:07

:офф
mitzaka написа:...няма да изпитам и грам угризение да му потроша ръцете...
Не си заслужава - ще го лежиш като за човек ...

rudolf написа: ... някой взимат 2рата употреба преди и да са попитали колко струва ново ...
Добре де, а по моргите, и там ли са все крадени ..., А при арабите по Симеон (в София)?

Потребителски аватар
kotse_botse
Спортист - антипияница
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kotse_botse » Вто 05 сеп 2006 10:26

evgenyh написа:Sorry man :cry: ти си поредния, и мойте изкараха около месец...
един съвет - няма смисъл да слагаш нови, пак ще ти ги гепят, сложи си едни бленди и това да е, поне нови са по 12лв.

Аз за това не си слагам халогени и съм с такива бленди. Ама и тях крадат, деа... Като ми гепиха моята, се загледах и има доста голфове с липсващи бленди.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Вто 05 сеп 2006 11:08

Там при Симеон и арабите пък най-много крадени има... аз като подих да търся за пасата, обяснявам какъв фар ми трябва, тоя пита дали съм сигурен, аз казах да, извади един телефон каза нещо на арабски и после на български, че му трябва фар за мъгла за пасат и готово...(явно трябва да задейства автомафията да запъчнат да проучват. И като ми каза 300 лева цена, излязох си от магазина без да се обръщам назад... А друг пък ми предлага маркиран фар :shock викам, батка, тоя е краден бе!!1 ааа, не е крадин, как, тва си е фабричната маркировка...

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Вто 05 сеп 2006 11:52

ето продават се халогени ;)
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=26212

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Вто 05 сеп 2006 12:55

Аз също вече съм с бленди :( ... Ако и тях ги вземат поне ще го преглътна малко по-лесно от финансова гл. точка...

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Вто 05 сеп 2006 13:00

евтин варянт :wink:
Изображение

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”