Формула 1, Сезон 2011
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Re: Формула 1, Сезон 2011
Абе какви са тия приказки за Уилямс и Райконен, някой изобщо вярва ли си като ги раздухва тез слухове? Световен шампион, абсолютно перде, ще се забие в отбор с който неможе да влиза в точките дори... от къде на къде? 

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
Само Бътън да не бяга при червените, че го харесвам!
Ето малко комплименти от Алонсо към Хами: Дейли Мейл на енгелийски
Според авторът двамата са намерили ново ниво на разбиране и респект един към друг, след скандалите от 2007. Статията си струва, има интересни паралели и Алонсо говори от опит.
Сори, че нямам време да го преведа за всички...
П.П.: Доста гласовито се посмях, когато в интервю попитаха Дженсън кой е пилот номер 1 в отбора и той им каза да погледнат класирането...
Все по-голям фен му ставам след всяко състезание. 
П.П.2: Гусин пръст, автор на темата, честита втора титла, както казах и по телефона и в темата многократно.
Много силно туй моНче, когато цял отбор Кока-кола е работил за него през зимата. Ще поживеем и ще видим какво ще се случи. Дори Нюи не е непобедим.
Марто, само се закачам, знам че не ми се засягаш.

Ето малко комплименти от Алонсо към Хами: Дейли Мейл на енгелийски
Според авторът двамата са намерили ново ниво на разбиране и респект един към друг, след скандалите от 2007. Статията си струва, има интересни паралели и Алонсо говори от опит.
Сори, че нямам време да го преведа за всички...

П.П.: Доста гласовито се посмях, когато в интервю попитаха Дженсън кой е пилот номер 1 в отбора и той им каза да погледнат класирането...

П.П.2: Гусин пръст, автор на темата, честита втора титла, както казах и по телефона и в темата многократно.

Много силно туй моНче, когато цял отбор Кока-кола е работил за него през зимата. Ще поживеем и ще видим какво ще се случи. Дори Нюи не е непобедим.

Марто, само се закачам, знам че не ми се засягаш.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Vettel написа:Да бе, Бътън втори пилот. Не мисля, че ще стане. Иначе Маса е идеален за резервен пилот на HRT.
защо втори ? ще бъдат както сега в макларън - равни

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
hooligan_sk написа:Абе какви са тия приказки за Уилямс и Райконен, някой изобщо вярва ли си като ги раздухва тез слухове? Световен шампион, абсолютно перде, ще се забие в отбор с който неможе да влиза в точките дори... от къде на къде?
Дали Уилямс могат да си позволят заплатата, която Райконен иска? Ако можеха, нямаше да вземат Малдонадо, а щяха да си запазят Хълк. Друг е въпроса, ако Кими ще си плаща, за да кара

Жоре, не се засягам естествено. И не приемам честитки докато математиката не потвърди спечелването на шампионата. Иначе вече шансовете са... 1 към незнам колко. 5 победи на Бътън и 5 класирания на Фетел извън точките... Титлата в Япония ще е най-хубавия ми подарък за РД-то.
-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
Честито на Фетел титлата. заслужава я 

- mariovasi
- Автомобил: Skoda scala 110kw DSG 2020
- Двигател: TSI
hooligan_sk написа:Абе какви са тия приказки за Уилямс и Райконен,
"Кими не води преговори за F1, категоричен е мениджърът му"
http://clubs1.bg/news/kimi-ne-vodi-preg ... t-mu-20061
malinakis написа:Честито на Фетел титлата. заслужава я
Споко,след две седмици ще имаш възможността.

-
- Автомобил: VW GOLF 3 GT
- Двигател: 1.6 AEK
е па то 1 точка няма какво да се чудим
маса беше казал че единствения начин фетел да не е шампион е да си остане у тях ама и това няма да е достатъчно
маса беше казал че единствения начин фетел да не е шампион е да си остане у тях ама и това няма да е достатъчно

- escrime
Ludia написа:Vettel написа:Да бе, Бътън втори пилот. Не мисля, че ще стане. Иначе Маса е идеален за резервен пилот на HRT.
Равни във Ферари?
Алонсо да изтърпи пилот с равен статут?

- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
escrime написа:Ludia написа:Vettel написа:Да бе, Бътън втори пилот. Не мисля, че ще стане. Иначе Маса е идеален за резервен пилот на HRT.
Равни във Ферари?
![]()
![]()
![]()
По-голяма е вероятността Бътън да стане шампион тази година, отколкото да има равен статут във Ферари с Алонсо.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
escrime написа:Ludia написа:Vettel написа:Да бе, Бътън втори пилот. Не мисля, че ще стане. Иначе Маса е идеален за резервен пилот на HRT.
Равни във Ферари?
![]()
![]()
![]()
еее ти пък... все едно Хамилтън би търпял друг освен Бътън ?! Просто смятам, че Алонсо би спечелил от малко конкуренция вътре в отбора... така като че ли се залежава повечеко. Да не говорим, че Маса по никакъв начин не спомага нито за развитието на колата, нито в състезателния уикенд на пистата...
- escrime
А, Хами не го замесвам никъде. Той сам се замесва...
Една дисквалификация няма да му дойде зле.
На мен мисълта ми беше за отборът Ферари и пилотът Алонсо във Ферари.
Иначе съм напълно съгласен за Маса. Он е като Хейки Ковалайнен...
Специално за развитието на колата си има значение и кой свири първа цигулка... Таз' година Марк е подозрително слаб на фона на Фетел, въпреки че е ясно кой си е по-добър.

Една дисквалификация няма да му дойде зле.
На мен мисълта ми беше за отборът Ферари и пилотът Алонсо във Ферари.

Иначе съм напълно съгласен за Маса. Он е като Хейки Ковалайнен...

Специално за развитието на колата си има значение и кой свири първа цигулка... Таз' година Марк е подозрително слаб на фона на Фетел, въпреки че е ясно кой си е по-добър.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
Уебър..... кой беше Уебър ?!
а да, сетих се - пилот който спечели първия си пол позишън и победа в осмия сезон от кариерата си.... та кога викаш е бил силен ?
И както си говорихме на живо ( ако не се лъжа ) на база на какво да постави условия на отбора на Ред Бул ?! Ясно е, че квото му дадат това ще кара без да говори много много...
За Алонсо и Бътън исках да кажа, че двамата колкото и да са непримирими с второто място според мен биха се сработили много добре в отбор и каквато и конкуренция да има м/у тях, тя би ила градивна и в полза на резултатите.

За Алонсо и Бътън исках да кажа, че двамата колкото и да са непримирими с второто място според мен биха се сработили много добре в отбор и каквато и конкуренция да има м/у тях, тя би ила градивна и в полза на резултатите.

- escrime
Лебър го изтъквам само и единствено заради миналата година и фрапантната разлика през този сезон. 
Иначе и за мен не блести с нищо...
От друга страна Дженсън също "изгря" сравнително късно след дебюта си. Разликата е, че него го харесвам от Day One, тъй да се каже, и с Хондата на мокро правеше впечатление.
Иначе започвам да се съгласявам с теб, че Бътън вероятно би помогнал, но сякаш това важи за много отбори... Човекът вдъхва усещане, че знае какво иска, изглежда доста балансиран психически и вероятно това би му помогнало да се интегрира в най-различни отбори с най-различни съотборници.

Иначе и за мен не блести с нищо...
От друга страна Дженсън също "изгря" сравнително късно след дебюта си. Разликата е, че него го харесвам от Day One, тъй да се каже, и с Хондата на мокро правеше впечатление.

Иначе започвам да се съгласявам с теб, че Бътън вероятно би помогнал, но сякаш това важи за много отбори... Човекът вдъхва усещане, че знае какво иска, изглежда доста балансиран психически и вероятно това би му помогнало да се интегрира в най-различни отбори с най-различни съотборници.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Съгласен съм, че ще се приспособи бързо във всеки отбор. И във Ферари може да го направи, но не забравяйте, че Сантандер налива пари за да печели Алонсо. Аз ако съм спонсор и съм зад гърба на escrime, в този отбор дойде Себастиан Фетел дали фингъра ще бъде с предимство? Естествено, че не. Ще има всяка обиколка: Seb, escrime is faster than you. Good Boy. Където играят много пари на всички трябва да им е ясно кой определя правилата.
ПП: Питате на базата на какво Уебър ще поставя условия? Отговарям: Все пак тази година държи един рекорд, който си мисля, че ще бъде подобряван още и още: за най-много загубени позиции на старта.
ПП: Питате на базата на какво Уебър ще поставя условия? Отговарям: Все пак тази година държи един рекорд, който си мисля, че ще бъде подобряван още и още: за най-много загубени позиции на старта.

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
с това he is faster than you се изтъркахте вече. Онзи ден и форс индия го направиха, не го ли забелязахте ?! спонсорството на ферари не е 100% от сантандер, така че това което пишеш са спекулации.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”