Max speed как да отстраня
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Max speed как да отстраня
Обърнахте го на чат тука
.

Rosko_4x4 написа:змачи ще помоля някои модератор да почисти темата от пенсионерските мнения с това кои как си кара колата ,аз искам да го махна, мога карам които неможе да си кара катафалките с 90 по магистралата то от такива пенсии стават катастрофите дето се влачат като марди по пътя другата ми кола върви с 240 и тая ще върви с толкова ,като тръгна от варна до софия и като вдигна 210 не да карам до софия с толкова това са моментни скорости не по 30 40 км да я държиш ,щяла да се счупи, ми да се счупи да е станала поп не кола колите се чупят ние ги правим и пак ги караме затова има магазини за авточасти
пп: ще помоля които незнае нещо по темата да запази мнението си за себе си
Изобщо не си прав мой човек. Явно ти си някакъв голям пичага и разхода на колата и парите за ремонт са ти джобни, обаче на хора като мен които карат трошки и не могат да си позволят по-добра и мощна кола кво да правим? Пеша ли да ходим? Или на вас пичовете дето карате с 320 да ви освободим пътищата пък ние да караме в банкета а? Звучиш точно като някаво надъхано богатажче което си мисли че другите са му длъжнии

mili 75 написа:Rosko_4x4 написа:колата застопорява на 210 а мотора почва да се товари да напъва един вид да набере но минават тея няколко секунди и пренадфува защото не се развърта а като не се развърти няма разтоварване и се получава тоя пренадув и от там АВАРИИНИЯ РЕЖИМ
е това е, друго няма какво да се каже по въпроса. Авторът сам е стигнал до логичния извод, ама няма кой да заключи темата.
Това според мен не никакъв извод, а една голяма глупост. Логичния извод в случая е прост и елементарен, а той е че мотора му казва - "НИМОААА ПОЙЧИИИИ!!!!!!", отделно си има и дертове с пренадув, някакъв

...я разпрайте ся, тоя AHF - 210км реални или по километраж прави? Наказва ли ги BMW-тата? Да зема и аз да си барна ограничителя, да му обърна стрелките на 260км на моя ПЪМП ДЮЗЗЗ. Имам чувството че колата ми е софтуерно ограничена иначе може много повече. Малко ми е барана...

- Rosko_4x4
- Автомобил:
- Двигател:
добре може ли тука да е пълно само с
спирам да пища в тая тема може да я изтриете баси селяните сте чесно осрахте темата за два дни

спирам да пища в тая тема може да я изтриете баси селяните сте чесно осрахте темата за два дни
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами с такъв въпрос какви отговори очакваш да получиш ? Щом не те бъркат кинтите да си перкаш със 250 отиваш в официалния сервиз на марката /щом не искаш при доказaния форумен майстор Ifidik който ти е и градски/ и им казваш че докато не почне да прави 250 не си я искаш ! Как мислиш че някой ще ти я диагностицира през монитора на компютъра си и ще ти каже как да си пълниш километража 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Rosko_4x4 написа:добре може ли тука да е пълно само с![]()
Би ли уточнил кого точно наричаш "селянин"?
- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
Към автора - ти кога взе книжка бе мойто момче, та голям го вадиш вече? Като ти гледам акъла....... 
Е такива като тебе стават известни по медиите макар и за последно, ама жалкото е, че рядко сами!
Няма ли кой да ти вземе книжката!

Е такива като тебе стават известни по медиите макар и за последно, ама жалкото е, че рядко сами!
Няма ли кой да ти вземе книжката!
- joker
- Автомобил: Golf 3 Variant _Golf4 Variant
- Двигател: 1800 ABS _1900 TDI AHF
Младежо...сигурно и мен визираш с термина селянин...но уважаеми съгражданино,с виртуалното си поведение на червясала слива-ранозрейка ,само показваш ТИ колко още има да учиш за да станеш член на Гражданското общество.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Такива епитети към колеги от форума заслужават перманентен бан. 

- Haralampi
- Автомобил: VW Golf 4 - 2002
- Двигател: 1.6 16V - AZD
stefan4o написа:Такива епитети към колеги от форума заслужават перманентен бан.

Старци, старци.... ма ти пускам левия мигач, където те видя

Върни се в “Дизелови агрегати”