Нямам намерение да спора с теб. Изразил съм своето мнение и това е. А това че от 4 годишен имаш компютър ама абсолютно нищо незначи.
Ако наистина си на 9 и имаш тези познания много хубаво. Но не компютара е мястото където трябва да седи 9 годишния човек. Още по малко да използва неприлични изрази спрямо доста по големи от него хора.
Извинявайте...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Мнооого голяма издънка от страна на Килъра,направо не съм очаквал
Това ,че се извинява какво значи,айде и аз ще напсувам някой от форума и ко ще се превърна в 9 годишен ли?Абсолютна излагация!!!
Преди да се каже (напише) нещо се мисли,след това споделяш.Това , че е наредил двама от модераторите какво може да значи .... че иска BAN примерно,или толкова му стига акъла,де да знам....
Като гледам постовете и на 3-мата юзери доста разлика има в написаното.
Но модераторите решават,аз бих дал бан,защото все пак това е форум за фенове и каращи такива коли,а не всеки да си влиза да се регне и само
,няма смисал да стои тука с този ник,както по горе писаха,надали ще го вземат за сериозно с този ник и надали ще получава адекватни отговори на питанките си.По добре да се регне с друг като нов юзер и да започне отначало,ако иска,ако ли не
да се изнася forever, без това наприказва куп глупости и ни направи на маймуни всички,не че злосторя,това е МОЕ мнение 

Това ,че се извинява какво значи,айде и аз ще напсувам някой от форума и ко ще се превърна в 9 годишен ли?Абсолютна излагация!!!
Преди да се каже (напише) нещо се мисли,след това споделяш.Това , че е наредил двама от модераторите какво може да значи .... че иска BAN примерно,или толкова му стига акъла,де да знам....
Като гледам постовете и на 3-мата юзери доста разлика има в написаното.
Но модераторите решават,аз бих дал бан,защото все пак това е форум за фенове и каращи такива коли,а не всеки да си влиза да се регне и само

- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
- Kill of Killer
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Kalinn
- Автомобил: Golf IV TDI GTI - 2002
- Двигател: ARL
Ludia написа:като говорите с него го питайте нещо от сорта : колко коня е спайдъра от гаража на килара, или на тема по която се е изказал компетен, във форума и слушайте дали му подсказват, и дали отговаря без да се замисля.![]()
![]()
пс нещо там беше казал за застраховки......
Аз му званях от един комшия, нямах микрофон и неможах да го питам нишо.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”