лампа на abs-a
-
- Автомобил:
- Двигател:
лампа на abs-a
от скоро ми свети лампата на abs-a маслена течност има добре са спирачките какъв може да е проблема 

- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Re: лампа на abs-a
абс-а работи ли ? иначе проблема може да е или датчик или нещо лампата да се ебава ако абс -а си работиvanhallen написа:от скоро ми свети лампата на abs-a маслена течност има добре са спирачките какъв може да е проблема

-
- Автомобил:
- Двигател:
не ми са е налагало скоро да спирам на хлъэгав участък и не мога да знам дали работи abs-alandwarrior написа:абс-а работи ли ? иначе проблема може да е или датчик или нещо лампата да се ебава ако абс -а си работиvanhallen написа:от скоро ми свети лампата на abs-a маслена течност има добре са спирачките какъв може да е проблема
- Nadya_
- Автомобил:
- Двигател:
vanhallen написа:не ми са е налагало скоро да спирам на хлъэгав участък и не мога да знам дали работи abs-alandwarrior написа:абс-а работи ли ? иначе проблема може да е или датчик или нещо лампата да се ебава ако абс -а си работиvanhallen написа:от скоро ми свети лампата на abs-a маслена течност има добре са спирачките какъв може да е проблема
Не е нужно да го пробваш на хлъзгав участък.
Спри рязко с малко по- висока скорост и ще разбереш. Виж дали ще ти превъртят гумите, когато спираш, а и по самият педал на спирачката би трябвало да усетиш...

...но най- добре

brabus написа:Най-вероятно датчик на ABS-а. Отиди някъде да ти прочетат компа, всичко ще си каже.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”