Нищо не схващам, два дена ме няма във форума и виждам, че едни трима били един дето годините им общо не правят номерата на обувките ми...но както и да е нещо се отплеснах
Та как може да няма тема за "великолепно" спечеланата точка от нашите национали, при толкова футболни фенове тук???
Ако все пак има и не съм видял нека някой от модераторите да бастиса темата.
Та по въпроса
Нашите снощи се издъниха кат кифладжии на бирен фест. Защо му бяха на бат Ицо, Зоран Янкович и Гошо Пеев, дето им загубих следите каде играят. Напълно безидейна игра. По-слаб Топузаков fтдавна не бях гледал. Бербатов се шматкаше кат пиле без глава насам-натам без една топка да стигне до него ала "евро 04" Ако някой може да каже в каква система играха наще го черпя една бира, приличаше ми на нещо като 5-3-1-1 или 4-4-1-1 пак ала "евро 04" или май си играха по схемата "3 кебапчета с гарнитура и две бири" Официално се заклевам,че това е послидния мач който гледам на националния отбор с треньор Христо Стойчков!
евроквалификоциите ни
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:
7 дни спорт:
"Пеев играл заради Херо
Главният мениджър на националния отбор Димитър Димитров - Херо е причината Георги Пеев да излезе титуляр срещу Румъния. Халфът на Динамо не е играл в официален мач от месеци, но въпреки това започна в основния състав. Според запознати Херо е използвал цялото си влияние, за да наложи Георги Пеев в състава. През първото полувреме халфът не направи и едно прилично отиграване. Стоичков не издържа и го извади от терена още на полувремето."
има резон в това!
"Пеев играл заради Херо
Главният мениджър на националния отбор Димитър Димитров - Херо е причината Георги Пеев да излезе титуляр срещу Румъния. Халфът на Динамо не е играл в официален мач от месеци, но въпреки това започна в основния състав. Според запознати Херо е използвал цялото си влияние, за да наложи Георги Пеев в състава. През първото полувреме халфът не направи и едно прилично отиграване. Стоичков не издържа и го извади от терена още на полувремето."
има резон в това!
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Ей засрамете се.............стига сте плюли НАЦИОНАЛНИЯ отбор!Сички разбираме от футбол-ще станем милионери сите ако ни земат за триньори у Европата
Истината е,че играят колкото могат само когато поискат-ама требе сите да сакат да играт,а не само Мартин Петров....Ако всички,които могат се уцелят и в ден,който да искат......само тогава ще се получат ПОБЕДИТЕ!
Успех на нашите по-нататък! 

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от musura на Пон 04 сеп 2006 23:00, променено общо 1 път.
- mladvampirTDI
- Автомобил:
- Двигател:

Последна промяна от mladvampirTDI на Пон 04 сеп 2006 22:06, променено общо 1 път.
- Sara_Bold
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мен проблема не е в това кой ще е треньор,а в това докога ще продължават определени личности да вадят пари за сметка на националния ни отбор!?Пускат като титуляри играчи,които не играт дори в собствените си отбори,а да не говоря,че беше поканен да играе в нацоиналния, резерва от втородивизионен отбор в България!!Или че пожертваха Здравко Здравков за сметка на Иванков,който докато не го продадоха не спряха да го пускат като титуляр!Или,че слагат отличен халф да играе защитник!Има двама трима,които се раздават,но отбора се състои от 11 човека!Та докато не успеят да продадат футболистите на Л.Танев и т.н отбора няма да може да блесне така както съм сигурна,че може!
Марто колкото и да изригва не може да играе срещу цял отбор!
Желая им успех
Марто колкото и да изригва не може да играе срещу цял отбор!
Желая им успех

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Мисля че Стоичков няма вина,все пак футболистите играят, но пък от друга страна той им казва как да играят,пффф чак аз се обърках вече
.
Таз точка измъчената дето я зехме срещу Мангалия ще е много ценна,но с тази игра холандците ще ни попилеят.Но няма значение ниееее пееем само за победааа
.Напред лъвове,че отзад ще ни го ..... 

Таз точка измъчената дето я зехме срещу Мангалия ще е много ценна,но с тази игра холандците ще ни попилеят.Но няма значение ниееее пееем само за победааа

- Стиви Джи
- Автомобил:
- Двигател:
да не забравяме и за младежите - честито им класиране.
http://www.sportal.bg/article/?ID=21235
http://www.sportal.bg/article/?ID=21235
- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ицо тактика трябва да му викат вече ! Може да е велик като футболист но за тренер нестава. Примери много и все текива че като се сета ми се плаче. Може ли на мач България- Швеция при 0:2 ти да вадиш играч от средата на терена и да пускаш защитник ............................ А до мача с оня циганите дето са на север от нас да се радваме ама много да се радваме на това 2:2 . Янкович, Пеев, Кишишев - вън нестават за кво играят въобще
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
mladvampirTDI написа:Това сме ние, само плюем.
Мдааа...
Като не викаше Пеев - що не вика Пеев. Като викна Пеев - кво прави в отбора.
Като махна сърбите - що не вика Янкович, ама вижте той кво прави в Китай. Сега - що пусна Янкович.
Кишишев е титуляр в английски отбор (при това съвсем не слаб). Направи добър сезон. Е, как да не го пусне. Кой да пусне - Чавдарчо дето е резерва в изпадащ отбор от Бундеслигата, която пък от своя страна е поне две класи под Премиършип ли?
Сега пък Топузаков бил много слаб. Еми слабо игра. И той и Кишишев. Че и Урсула (Петков). На всеки се случва. Ама това са ни най- добрите играчи (изключвам Пеев) в момента, нямаме други.
Гледах мача с приятели... като изкара Бербатов - как ше изкараш Бербатов... като разбраха, че е играл на инжекции - що е пуснал Бербатов... той квото и да направи все ще се намери някой да плюе.
Ако Мартин не беше изригнал накрая, сигурен съм, че и за него щеше да ги има същите приказки - че не е във форма, че не играе в национала, че не нам си кво... Те даже си бяха почнали някои...
Аз лично само се чудя за Пеев... и то се чудя, щото не мисля, че това е решение на Стоичков... а не вярвах, че ше се остави някой да му казва кой да пуска...
хахахах сутринта го гледах селекционера как нахока румънците на пресконференцията след мача - "абе аз когато карах последен модел БМВ и Мерцедес , вие тука на колела се возихте" преводачката унемя и той се обръща към нея " хайде превеждай МА"
няма такъв див селянин просто
може да е бил велик футболист и т.н. но това не може да е поведение на нац. треньор

няма такъв див селянин просто

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bluefen написа:по добре Чавдар Янков да играе место кишишев поне е млад. А и кажете един важен мач в които Стоичков успя да си нареди правилно състава.
И кво като е млад. Като е млад, да играе при младежите. Да не искаш да кажеш, че е по- добър от Кишишев? Няма млади и стари - играе по- добрия. Хората се чудят как да накарат опитните си добри играчи да не се отказват, а ние се чудим как да ги изгоним...
Аа, и с кво толкова Чавдар допринесе за тоя равен? Да не би играта ни да стана по- добра? И ако беше почнал той титуляр вместо Кишишев, дали нещо щеше да е по- различно? Аз не мисля така...
Върни се в “ОФФ-Топик - други”