mod edit: vaskoto1
Тъп "майстор"
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- varnahack
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тъп "майстор"
След цял месец ходее по мъките с онзи тъпак дето ми прави колата....... Вече не издържам и сигурно утре като я взимам ще го набия. Та вчера цял ден се мота нищо не прави и само за бира пие, а аз след него му нареждам ".... боядисай ми броните и капака, и после пастирай останалата част от колата ...... боядисай ми броните и капака, и после пастирай останалата част от колата ....боядисай ми броните и капака, и после пастирай останалата част от колата ..." онзи нищо не прави. Стоях стоях и си тръгнах след което уж боядисал, и тази сутрин отивам да видя какво е направил и имаше страшно много за добоядисване и аз му показвах петната, майка му и gay след което трябваше да пръска лака, и сега уж утре ще я взимам и ще се ходи да се правят задните спирачки и маслото да сменям. Този обаче пари от ме няма да види а и колко бой ще му метна само аз си знам GSM номерът му е 0885797095 Николай глупака ще се опитам и снимка да му сложа, и некролози ще му направя за да знаят хората къде да не ходят
- varnahack
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
това и смятам да направя, но първо ще я покажа на няколко човека за да го видят този "МАЙСТОР" как се е справил с ремонта на автомобил който се е блъснал с 50km/hTishku написа:varnahack написа:препоръчайте ми някой във Варна за да ми дооправи колата, само фаровете да се наместят и бронята да се вдигне, да се затвори фугата между бронята и преднио капак
С малко повече усилия и сам ще се справиш според мен
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:

п.с. имах случай преди повече от 13год един майстор /бай Иван подпалвача/ ми запали една кола