JoroKN написа:И така промяната по колата продължава yehaaa
А именно джанти "Tomason TN1" 8.5J ET30 с гуми DUNLOP sport maxx 225\35\19
GALIANO написа:Кажи ми моляте с какви джанти си?
5x100 или 5 x112?
Ако си 5x100 с какво ЕТ си и с какви гуми си.
Упс май чета през редовете
JoroKN написа:И така промяната по колата продължава yehaaa
А именно джанти "Tomason TN1" 8.5J ET30 с гуми DUNLOP sport maxx 225\35\19
JoroKN написа:Чудя се дали да подигна предницата и да "инсталирам" едни 10мм. фланци
crank666 написа:От снимката не мога точно да преценя дали предната гума идва на ръба на калника, както е отзад.
Чувал съм, че е хубаво да се сложат отпред и отзад фланци, като разликата им да не е по-голяма от 5мм, за да не се нарушава баланса на автомобила. При мен преди да сложа фланците отпред ми тръгваше предницата в обратен завой. Отзад става по-широка и стабилна, а отпред по-тясна и неустойчива. При положение, че задвижващите колела са предните е хубаво и отпред да има по моята логика. С 10мм не мисля, че ще ти преминава ръба на веждата ? Най-красиво е според мен да са на еднакво разстояние от веждата. По това да съдиш. Иначе много хубава стойка има.
morfei1 написа:слагай 5мм фланец и с това ЕТ ще идеш на ръба, 10мм ще ти доидат големи
колата ти изглежда равна на снимките, ако я повдигнеш, трябва да вдигаш и отзад, иначе се получава ефекта на Немската овчарка - натоварен гастербайтер
hooligan_6683 написа:много радва 4-ката колега в4ера я видях на път към Благоевград направо брутална стойка евала![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта