Въпрос за кредит.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- xaxobgcc
- Автомобил:
- Двигател:
Въпрос за кредит.
Колеги помогнете ми малко за кредитите за малкия бизнес. Значи искам да тегля кредит от около 12000 лв. според вас коя банка е най-добри оферти за тая цел? И каде има уловки.
- Plamen_RI
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, ще ти дам моят съвет
искай си погасителни планове от няколко банки
останалото може да си го свършиш сам с калкулатора, колкото до уловки - най-вече внимавай за такси за които първоначално не ти казват - такса разглеждане на документи, такса кредитен ангажимент, такса обслужване и как ли още не не ги наричат.....и като си ги калкулираш лихвения процент по кредита може да ти се окаже съвсем различен, абе смятай смело с елката и питай инспектора всякакви подробности 

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
о да....кредитите са ни скъпички. Когато бях поинтересувал за сума около 5000 лв се оказа, че искат 13-16% годишна лихва ако не ме лъже паметта, което е адски много, но тогава най-добро впечатление сякаш ми направи РАЙФАЙЗЕНБАНК. Но няма нищо по добро от това да сравняваш....и има още нещо, искат кви ли не такси наистина, за разглеждане например - и кво може да стане, да ти разгледат молбата ама да не те одобрат, гушват си 50 лв и аре у лево....
- Dobermansp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
xaxobgcc написа:А какви ще кажете за ProCredit Bank?
напълно ми е неизвестна, обаче според това което туко що прочетох - доста надеждна изглежда, в група с други банки с дейност в 10 страни. Стабилни позиции има в Грузия, раздава кредити на малки и средни предприятия....и само 2% от клиентите имат затруднения с връщането на заема. Добре звучеше...не се интересуват само от своята печалба, а от понататъшните успехи на своите инвестиции (грубо преведено).
източник:
http://www.bmz.de/de/themen/mikrofinanz ... redit.html
прокредит е много читава относно обслужването няма равна, теглил съм овърдрафт-перфектни усповия, знам че за кредитите малко искат повечко неща от другите и са им скъпи. дск имам кредит скъпичко си е почти 14% дай това онова взеха ми 80 лева след като ме одобриха. ина4е нямаше нито лев да ми земат/аз да им дам/
Върни се в “ОФФ-Топик - други”