проблем с мигачи
-
- Автомобил:
- Двигател:
проблем с мигачи
Здравеите колеги имам проблем с мигачите спряха да работят.Както си работеха започнаха да отказват и вече спряха само прецъкват и спряха съответно спряха и аварийните,ако някой може да помогне мног ще съм благодарен
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: проблем с мигачи.
колата е???
Провери ключа за аварийните дали не е нагорял, разбутай буксата му. Намери релето за мигачите и го огледай. Релето можеш да го провериш дали работи, като го замениш с такова което със сигурност работи. На първо четене се сещам за тези две места, които могат да ти създадат описания проблем. успех с отсраняването на аварията.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ако колата е Пасат Б5, релето за мигачите е в копчето за аварийките, така че сваляш копчето и го сменяш с ново или се пробваш да го почистиш.
-
- Автомобил:
- Двигател:
На мен мигачите понякога работеха през повечето време не и се оказа лоша връзка в гнездото на бушона,изведох бушона на друго място и се оправи работата.Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с мигачи
bobito_0 оправи ли проблема? Питам , защото имам абсолютно същия проблем и се чудя каква е причината? Ако си ги оправил,моля те драсни някой ред да кажеш как!
- einfoodeinz
- Автомобил: Passat B5 Variant 1.9TDI
- Двигател: AHU 1998
- Контакти:
и мен живо ме интересува. при мен след кратко спиране спряха да работят, включително и аварийните. след като паркирах след около 2-3 км и извадих ключа проработиха аварийните... съответно и самите мигачи...
-
- Автомобил: Passat 2.0 115 Hp
- Двигател:
Проверете за слаби(окислени или нагорели)връзки.Също така за изгоряло реле или бушон.