Golf 3 96година AEE педал на съединителя.
- Blitzen
- Автомобил:
- Двигател:
Golf 3 96година AEE педал на съединителя.
Здравейте колеги въпроса ми е следни Как да си сваля педала на съединителя.Педала е на ос в началото на която има една двойна пластина играеща ролята на зегерка.Та проблема е в нея не знам как се маха.За съжаление не мога да я снимам защото е на много забутано място между бушоните и педала на съединителя.Колата е Golf 3 96година AEE мотор.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
Re: Педал на съединителя.
На въпросната пластина от едната страна на долната част или по точно откъм педала е прорязана а горната част се повдига и съответно се дърпа на страни.
Утре мога да ти кача и снимка как изглежда
Утре мога да ти кача и снимка как изглежда

- Blitzen
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря за информацията.
- ivostefanov
- Автомобил: Audi A4
- Двигател:
ivostefanov написа:Утре мога да ти кача и снимка как изглежда
Колега извинявай,но забравих а колата вече не е при мен

Надявам се да си свършил работа.
Ако имаш въпроси питай надявам се да успея да помогна.
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Re: Golf 3 96година AEE педал на съединителя.
Тази пластина я сменях преди 3-4г - беше я изяла ръждата и педала пропадна изврднъж.
Продава се като резервна част , заедно с гумения тампон . В къши има записан номера на к-та.
Търсих по моргите тогава , но все намирах поизгнили.
Смяната е лесна - с маслен крик повдигаш леко лоста от скоростната кутия , докато се совбоди ход на жилото, , промушваш сцепената пластина през жилото ,така че сферичния накрайник да легне в леглото на пластината. Отпускаш крика и готово.
Ако нямаш маслен крик има и друг вариант - -повдигаш автомобила с щатния от страна на лява предна гума, избираш подходящо трупче за да опре в лоста от ск. кутия и отпускаш ;рика докато имаш свободен ход..
Тогава бях вадил и картинка от Етка или Елза не помня. Ако ги намеря щеги постна.
Продава се като резервна част , заедно с гумения тампон . В къши има записан номера на к-та.
Търсих по моргите тогава , но все намирах поизгнили.
Смяната е лесна - с маслен крик повдигаш леко лоста от скоростната кутия , докато се совбоди ход на жилото, , промушваш сцепената пластина през жилото ,така че сферичния накрайник да легне в леглото на пластината. Отпускаш крика и готово.
Ако нямаш маслен крик има и друг вариант - -повдигаш автомобила с щатния от страна на лява предна гума, избираш подходящо трупче за да опре в лоста от ск. кутия и отпускаш ;рика докато имаш свободен ход..
Тогава бях вадил и картинка от Етка или Елза не помня. Ако ги намеря щеги постна.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”