Тунинг на Гoлф 4
- Supawiza
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Тунинг на Гoлф 4
Колега прави го както на теб ти харесва!
Тука има прекалено много хора и прекалено много мнения както и хора дето им викат(семкаджии).
И тук е момента да кажа че ако всички се придържаме към един и същ модел за тунинг дали няма да стане тъпо а?
Тука има прекалено много хора и прекалено много мнения както и хора дето им викат(семкаджии).
И тук е момента да кажа че ако всички се придържаме към един и същ модел за тунинг дали няма да стане тъпо а?
- golf777
- Автомобил: mk2 gl 1990
- Двигател:
- Контакти:

P.S Всички снимки,който си сложил на други коли освен твоята са с големи джанти и ниско окачване,там върви всичко,а ти пишеш,че ако сложиш джанти 17 -18 и окачване и няма да можеш да я караш

- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- marto_turboto
- Автомобил:
- Двигател:
колега погледни в bk tuning има доста неща за голф 4 фарове стопове брони ксенони и др успех с тунинга 

- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Volkov
- Автомобил: Golf 3 20 Jahre
- Двигател: 2.0 16V ABF
Меко казано - тия джанти не стоят добре на тази кола! 
А осветлението под колата, просто...

- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Колега, за джантите и аз не мога да реша дали седят тези по-добре така, но ако махнеш червения кант и полираш бордовете може да се промени малко визията към по-добра...(BBS-а си е по-хубава джанта попринцип за мен от предишната ти
). За осветлението отдолу ти си знаеш, но така и така си тръгнал по тоя път, защо не го го направиш поне и под предницата и под задницата да свети равномерно. Но нали може да се пуска и гаси по твое желание предполагам с копче? Сега към какво друго си се насочил? Поздрави 

Последна промяна от nokiangage на Пет 30 сеп 2011 9:49, променено общо 1 път.
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Volkov написа:Меко казано - тия джанти не стоят добре на тази кола!

Тия ламБи бяха актуални преди 10 години.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Need for speed
Черна 15 ка на голф 4, 2 неща, които не се връзват по никакъв начин 

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Владетелю, лъзнал си се в грешна посока

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
hooligans написа:Владетелю, лъзнал си се в грешна посока![]()
Нека си бута човека да се учи...и неговия поглед над нещата ще се промени както на много хора.....включително и мен

- KadROo
- Автомобил: VW Vento
- Двигател: 1Z 1997
Приятельо на скоро да не си гледал бързи и яростни или да си играл Need For Speed Underground
тези джанти изобщо не стоят на тази кола... И като гледам какви добавки какви неща ще и слагаш са ужасявам.... я по - добре май си я карай така или се ориентирай към R32 look... И тоз неон отдавна не е на мода... В този си вид колата е леко казано извращение...

- ZeroCool
- Автомобил: ImamDa
- Двигател: sVatreshnoGorene
- Контакти:
KadROo написа:Приятельо на скоро да не си гледал бързи и яростни или да си играл Need For Speed Undergroundтези джанти изобщо не стоят на тази кола... И като гледам какви добавки какви неща ще и слагаш са ужасявам.... я по - добре май си я карай така или се ориентирай към R32 look... И тоз неон отдавна не е на мода... В този си вид колата е леко казано извращение...
Аз да изразя едно такова мнение.....неможе да се нарече кричитно ама малко по-широкоъгълно

Още от малък не харесвам нещата, които са на мода.....какво е модно за мен е равно на какво е комерсиално......а това което е комерсиално не е уникално....тука не говоря конкретно за "неоните"...Но не е ли смисъла на всичко товa което правим, колите ни да уникални?...Дали ще са красиви вече е прекалено субективно.....ужавама труда на всеки, който е бутнал нещо с двете си ръце в тоя форум..съвети и аз мога да дам.....но го избягвам....не искам да давам наклон на никой...всеки си решава как и в каква посока да се развива колата му.....не всеки разполага със средства, за да направи една истинска кола...но пък са много хората с мерак!
Факт не ми допада това, което прави колегата.....но това си е лично неговара работа.....кой съм аз да го критукувам?
Ще мине време тея джанти няма да му харесват.....ще събере пари ще ги смени...ще мине време.....тоя неон няма да го пуска и ще го махне...
The end
- NikShtain GTI
- Автомобил:
- Двигател:
Добре колега @KadROo точно ти ли ще ме съдиш?
Една нова решетка и боядисване на броните с черен спрей.
А относно джантите защо ми говориш за тях когато ти си направил точно същото?
Боядисани в черно с червена линия...
Това което ти си направил е да вложиш 45лв. за новата решетка и още 10-20лв за спрейове.
За 4-така решетката струва 40лв. Друг е въпроса оправянето на бронята и капака защото емблемата навлиза в тях което за мен е отвратително ако не се оправи.Оправянето им обаче е друг въпрос.Капака струва 120-150лв да се запуши.А за бронята незнам.
Анти крилото е 110лв.
Задната броня е 220лв.
За стоповете незнам какво казвате но те почват от 170лв единия.
Прагове 100лв.
Предната броня и тя започва от 220лв.
За фаровете просто да не говорим от 300+
Всичко това на стойност 1300лв. приблизително и това без джанти.
Бях приготвил една малка сума от 2000лв за такива неща,но тази кола ми излезе 8-9 хиляди а е 1,6 и от 5 ме завлече на 9 само от ремонти по нея.Никой не ми е дал пари да я ремонтирам или за нещата които съм постигнал до сега.Да с 15-ки е да 195/70R15 спуках веднъж картер и това ми струва 200лв.Нямам намерение да я смъквам.Вие може да сте си взели колите с това онова по тях,тук там крило,тук там джанти,но не и аз.Аз взех кола с една колона,без касетофон,без лампички в плафоните,вчера забелязах,че и гнездото за светлината в шофиорската врата липсва сега и него трябва да купувам.
Кажете ми кой от вас точно може да ме съди??
Една нова решетка и боядисване на броните с черен спрей.
А относно джантите защо ми говориш за тях когато ти си направил точно същото?
Боядисани в черно с червена линия...
Това което ти си направил е да вложиш 45лв. за новата решетка и още 10-20лв за спрейове.
За 4-така решетката струва 40лв. Друг е въпроса оправянето на бронята и капака защото емблемата навлиза в тях което за мен е отвратително ако не се оправи.Оправянето им обаче е друг въпрос.Капака струва 120-150лв да се запуши.А за бронята незнам.
Анти крилото е 110лв.
Задната броня е 220лв.
За стоповете незнам какво казвате но те почват от 170лв единия.
Прагове 100лв.
Предната броня и тя започва от 220лв.
За фаровете просто да не говорим от 300+
Всичко това на стойност 1300лв. приблизително и това без джанти.
Бях приготвил една малка сума от 2000лв за такива неща,но тази кола ми излезе 8-9 хиляди а е 1,6 и от 5 ме завлече на 9 само от ремонти по нея.Никой не ми е дал пари да я ремонтирам или за нещата които съм постигнал до сега.Да с 15-ки е да 195/70R15 спуках веднъж картер и това ми струва 200лв.Нямам намерение да я смъквам.Вие може да сте си взели колите с това онова по тях,тук там крило,тук там джанти,но не и аз.Аз взех кола с една колона,без касетофон,без лампички в плафоните,вчера забелязах,че и гнездото за светлината в шофиорската врата липсва сега и него трябва да купувам.
Кажете ми кой от вас точно може да ме съди??
- IvailoOo
- Автомобил: Audi A4 B7 Avant
- Двигател: 2.0TDI 8v 140 BPW
Ама май не приемаш добре градивната критика а!?
Дай малко по-спокойно. Никой не те съди..става дума за това,че малко или много хората ще ти се смеят като те видят
Аз лично мисля,че не е трябвало да пускаш темата..понеже още до никъде не си я докарал.Едни джанти...фолио-молио и това. Не пиша това с цел да се заяждам,а с цел да разбереш това е трудно да се нарече "тунинг".