kriso_g написа:къде ще сложиш номера ?
нещо не мога да възприема предницата така запълнена![]()
а цвета е супер
Номера на средния отвор на бронята....за 10ти път го казвам сигурно тва

kriso_g написа:къде ще сложиш номера ?
нещо не мога да възприема предницата така запълнена![]()
а цвета е супер
skary9 написа:Добре се получава колицата
С тесния нож ли ще бъдеш или ще слагаш широкия ?
Ако не намериш решетка ми пиши, ще ти кажа от къде може да си купиш
zzzzzzz написа:Братле цвета е убиец. Предницата ти също....само тия фарове не ми се връзват. Може би си споменавал нещо за тях, но не ми се чете цялата тема паксамо мнение без да ти давам акъл....важното е ти да я харесваш.
GTI 16V ABF написа:Като го сложиш на земята заедно със широк нож и една решетка със 2 ребра и както е със тези уникални фарове,поне за мен ще стане много ама много голем стойкаруспех колега и се радвам на такива изтински фенове като теб
ZeroCool написа:GTI 16V ABF написа:Като го сложиш на земята заедно със широк нож и една решетка със 2 ребра и както е със тези уникални фарове,поне за мен ще стане много ама много голем стойкаруспех колега и се радвам на такива изтински фенове като теб
намирам някакъв чар в решетката с 3 ребра.....но това не ми пречи да си купя и една с 2
да сме живи и здрави да има финанси...ще променям визията
DG GoLF MKIII написа:Много свеж цвят си избрал екстра се е получило ,само остава да я свалиш малко и ще стане още по хубав:) и задължително махни тея грозни стопове....
ZeroCool написа:zzzzzzz написа:Братле цвета е убиец. Предницата ти също....само тия фарове не ми се връзват. Може би си споменавал нещо за тях, но не ми се чете цялата тема паксамо мнение без да ти давам акъл....важното е ти да я харесваш.
Как ше кажеш че не ми се връзва хелата
За цвета на капаците предполагам говориш.....казвал съм да...в цвета на купето стоят някак странно смисъл, че не ми допада.....прекалено 90-тарско седи
Предницата може би ще изглежда по-добре със затъмнени халогени, мигачи и бленди.....но не ми се развалят тези....някой ден или ще купя едни оригинално затъмнение, което май е трудна мисия...или още едни такива, които да затъмня.
ZeroCool написа:DG GoLF MKIII написа:Много свеж цвят си избрал екстра се е получило ,само остава да я свалиш малко и ще стане още по хубав:) и задължително махни тея грозни стопове....
Чети, недей само картинки да гледаш
zzzzzzz написа:ZeroCool написа:zzzzzzz написа:Братле цвета е убиец. Предницата ти също....само тия фарове не ми се връзват. Може би си споменавал нещо за тях, но не ми се чете цялата тема паксамо мнение без да ти давам акъл....важното е ти да я харесваш.
Как ше кажеш че не ми се връзва хелата
За цвета на капаците предполагам говориш.....казвал съм да...в цвета на купето стоят някак странно смисъл, че не ми допада.....прекалено 90-тарско седи
Предницата може би ще изглежда по-добре със затъмнени халогени, мигачи и бленди.....но не ми се развалят тези....някой ден или ще купя едни оригинално затъмнение, което май е трудна мисия...или още едни такива, които да затъмня.
имаше време, когато тия фарове ме кефеха...ся ми идва една идея - да ги боядисаш с цвета на купето...интересно как ше стои
GTI 16V ABF написа:..........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта