не мисля че ще можеш да получиш отговор с 100% сигурност ! лично аз ако бях на твоя хал ,щях да сложа добавка без да се замислям ,мисля че Cyclo C-2000 или УМ ще свършат работа- едното е с цена 34лв другото 62лв- личен опит неямам, но от четеното по форумите специално за УМ а се изказват доста ласкателноImmortal написа:Абе аз ремонт ще правя на 100 %,но може да е след година,мисълта ми е дотогава така ли да си карам колата(присветване на лампа за масло само в баир - примерно Рилски манастир,иначе никога не се обажда)или да и сложа една добавка.Страх ме е да не влоши още повече положението
За или против - добавките за масло?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
Против и ще се аргументирам: едно добро масло, произведено за вашия двигател (евентуално препоръчано от производителя) има всички необходими съставки, че да поддържат смазването на нужното ниво (триенето ниско) и да се обезпечава почистването на двигателя.
Друг е въпроса, ако с добавката се цели подобряване работата на двигателя - в този случай пак съм против, тъй като един основен ремонт на двигателя ще свърши много по-добра работа отколкото магическите добавки за покачване на компресията и т.н...
Друг е въпроса, ако с добавката се цели подобряване работата на двигателя - в този случай пак съм против, тъй като един основен ремонт на двигателя ще свърши много по-добра работа отколкото магическите добавки за покачване на компресията и т.н...
- Immortal
- Автомобил:
- Двигател:
JFIAT написа: Друг е въпроса, ако с добавката се цели подобряване работата на двигателя - в този случай пак съм против, тъй като един основен ремонт на двигателя ще свърши много по-добра работа ...
Така е,но поне до ремонта мисля че е по-добре да е с добавка [img]http://smilies.sofrayt.com/^/aiw/clever-man2.gif[/img]
- K22
- Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
- Двигател: 2200 Д 2005
Когато един двигател е издухан никаква добавка не може да го спаси- повервайте ми -изпитал съм го с Опела..
Ако тогава бях прочел тези статии нямаше да си хвърлям парите на вятъра-http://www.svong-1.com/index/index.htm
Защото добавката ако изобщо има някакъв ефект едно оправя две влошава
Промивах си системата от нагар пък ми изгоря бензиновата помпа :twisted:
А бе и тези с добавките трябва да се хранят-купувайте братя
Ако тогава бях прочел тези статии нямаше да си хвърлям парите на вятъра-http://www.svong-1.com/index/index.htm
Защото добавката ако изобщо има някакъв ефект едно оправя две влошава
Промивах си системата от нагар пък ми изгоря бензиновата помпа :twisted:
А бе и тези с добавките трябва да се хранят-купувайте братя

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”