Bialkov_TDI написа:Колега само от Polo от друго непасва двигател виж моята темаviewtopic.php?f=7&t=286755
Колега, прие го в буквалният смисъл на думата, много ясно ,че невъзможни неща няма според мен колегата иска да извади неговия и директно да посочи в коша друг!!!Dido_Petrov написа:Bialkov_TDI написа:Колега само от Polo от друго непасва двигател виж моята темаviewtopic.php?f=7&t=286755
аз не мисля така![]()
siNNermaNN написа:или неговата спортна версия 1.6 120hp за която не съм чувал някой да има
Колега купетата са едни и същи без значение какво е имало предиagent_kowalski написа:абе човек купи си нормална кола...ще слагаш щуротии в купе ,в което е имало 45коня..
Bialkov_TDI написа:Колега купетата са едни и същи без значение какво е имало предиagent_kowalski написа:абе човек купи си нормална кола...ще слагаш щуротии в купе ,в което е имало 45коня..
agent_kowalski написа:тенекията да,окачване и спирачки не..засили се с 200 и спирай с малките дискове и барабаните отзаде дето не работят от 10 години изобщо...не ти пожелавам някой такъв спортист да те настигне отзад...
много хора пропускат този момент.не познавам колегата,който пита но съм чел достатъчно такива теми и то си личи каква е идеята и акъла на автора..често ги гледаме по новините после тия хора,или поне това,което е останало от колите им
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 135 госта