Благодаря предварително!!!
ПС: утре ще кача снимки за да се види в какво състояние е!!!

HukuTyY написа:Здравей колега.Аз съм се захванал със същата работа,както ти и не мисля да си сменям колата.Вярно има г60-та вече и по 1500лв,но трябва да имаш още пари за обслужаване на компресора,защото едва ли ще е наред,могат да излязат и куп други неща,пак пари и то стана над 2000лв.Пък и моето купе си е добре без ръжди и куп "глезотии".Ако си намериш двигателя на добра цена може да се вържеш до 1000лв(ако не отваряш мотора) пак много зависи за каква цена си вземаш мотора,как е оборудван и т.н.Ще ти трябват и доста парички за облужването на компресора.Сега ще ти кажа аз до каде съм стигнал и колко пари съм прахосал
![]()
1. Мотор Г60(блок,глава,инжекционната с-ма),с компютър,кулер и тръби,стойки компресор,датчици,смукателен и изпускателен колектор и т.н - 150лв
2.Алтернатор със стойката - 20лв
3.Стъпково моторче - 15лв
4.Кутия за въздушния филтър - 10лв
5.Инсталацията за мотора - 25лв
общо 220лв за момента
Мотора не съм го отварял,защото е на 4000км след основен ремонт и лично за мен няма смисъл да го бутам пак
За сега съм стигнал до тук трябват ми още делко,бензиновата помпа,кабели за свещите,водна помпа,КОМПРЕСОР и още някой дреболии и съм готов затова може и да се вържа около 1000лв![]()
Провя си го лека-полека и небързам за никаде.Цяла зима кво ще правя![]()
.За чарколяците от твоя мотор стартера ще стане,ако си оставиш твоята скоростна кутия,полуоските мисля бяха същите.Водната помпа и динамото ще трябва да ги смениш.Водната помпа на г60-то има два отвора за захващане на стойката на компресора,а пък динамотор е с друг захват и друга шайба.Делкото ако си с абс мотор мисля,че ставаше,но ако си с Рп като при мен няма да стане.Най добре си вземи мотора дооборудвай си го от-до и като си сигурен,че всичко си събрал и си готов може да го качаш аз така ще направя
Чети и в форума темите за г60.Ще са ти полезни и има много информация в тях
Потребители, разглеждащи този форум: MyLens и 26 госта