гигантска снимка! mod edit: vaskoto1
Как изглежда филтър купе на 35 000км-снимка:)
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Как изглежда филтър купе на 35 000км-снимка:)
Не съм имал за цел да го докарам до това състояние,но нали не е свързано с вървенето на колата та малко го позабравих! Но като взе да се появява изпотяване на стъклото разбрах че нещо не е наред-ето това се оказа така че ако и вие сте го позабравили прегледайте го
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Как изглежда филтър купе на 35 000км-снимка:)
Stivi написа:Не съм имал за цел да го докарам до това състояние,но нали не е свързано с вървенето на колата та малко го позабравих! Но като взе да се появява изпотяване на стъклото разбрах че нещо не е наред...
Ахъм, прегледах го преди около две седмици ...... и го смених -> същия случай на около 30 хил.км. Само дето беше по-черен, все едно съм го боядисвал със спрея
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
Re: Как изглежда филтър купе на 35 000км-снимка:)
Каде се намира и аз да го погледна и аз съм с Г4?
mod edit: vaskoto1
mod edit: vaskoto1
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
За "S500" - като застанеш срещу колата в лявата част под пластмасата която покрива чистачките. Виждат се едни винтове /4 броя/ който се развиват с нещо като еврейска звезда,маха се гуменото уплатнение и се вади плстмасовия капак и отдолу се вижда филтъра ама е заврян доста навътре по предното стъкло и е малко пипкаво правилното наместване на новия !
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз си сменям ватат вместо филтър на 10 000 км. Тез дето нямаме филтър си слагаме вата или както го казват киче за аспиратори. Върщи същата работа с тази разлика че няма активен въглен и като застанеш зад някоя ифа можеш да се одушиш.
Наистина за 10 к км става черен.Е то зависи и къде караш де.
Vento написа:Спокойно колеги! Аз го сменях преди на 15.000км и изглеждаше по същия начин, сега го сменям на 10.000км с маслото и почти няма разлика! В тая мръсна държава с тоя прах и пушещи Икаруси и камиони трябва да го сменям всеки месец. Айде нема нужда!
Наистина за 10 к км става черен.Е то зависи и къде караш де.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”