тампони аее
тампони аее
Здравейте колеги става доста време търся във форума и не мога да намеря отговор на следния въпрос.Мисля да си слагам спортни пружини но със заводски амортисьори и искам да разбера какви да търся за малък или за голям тампон?.Колата ми е голф 1 1.6 75кс АЕЕ и ако може и съвет какви да сложа.Благодаря
Re: тампони аее
Годината на производство коя е колега?
Във всеки случай лично аз не те съветвам за тази комбинация - амортисьорите ще изтърват бързо. Те са с по-дълъг ход от спортните и скъсяването на хода им ще доведе до работа само в една тясна зона и ще изтърват.
Виждал съм на няколко коли по този начин да си заминават амортисьорите.
Във всеки случай лично аз не те съветвам за тази комбинация - амортисьорите ще изтърват бързо. Те са с по-дълъг ход от спортните и скъсяването на хода им ще доведе до работа само в една тясна зона и ще изтърват.
Виждал съм на няколко коли по този начин да си заминават амортисьорите.
95 година е а относно амортисьорите те са изтървали и за това само пружините мисля да и сменя
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Супер идея - ще караш с изтървали амортисьори + спортни пружини 

Значи би трябвало да си с големия тампон, най-добре провери в магазин за авточасти по каталог или в ЕТКА-та. Понякога обаче предишния собственик е правил различни промени в конструкцията и може и да са подменени тампоните. Аз на моето тди трябваше по каталог да съм с малкия, ама дърво - с големия съм.
Пък иначе за идеята ти - ти си преценяваш, аз за тия пари бих си купил амортисьори вместо пружини. Все пак решението си е твое
Пък иначе за идеята ти - ти си преценяваш, аз за тия пари бих си купил амортисьори вместо пружини. Все пак решението си е твое
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”