Значи, телефона го купих преди 3-4 години от заложна къща, но в последно време батерията му взе да не изкарва и 2 дни при нормална работа и разговори, дори и не чак толкова много разговори, най- много 30-40 минути дневно, някой път и по - малко. Реших че за толкова време си е заминала батерията и купих някакво менте за 10 лева ЛСтар или нещо от сорта, но и с нея телефона изкарва максимум 2 дни. Рекох си тая ментелива батерия толкоз и купих оригинална батерия на нокия, но и с нея същата работа. Държи пълна батерията около ден и половина и за 3-4 часа отива на нулата и гасне телефона. Дадох я тази оригиналната батерия на един колега който има същата нокия да я пробва и вече днеска е трети ден нивото и още не е тръгнало да спада. Та явно проблема е в самия телефон, но се чудя има ли смисъл да ходя до сервиз да се опитвам да го ремонтирам /най-близкия е в Монтана на 25км/ или направо да си търся нещо по - читаво. Това ми беше питането, някой ако се занимава с такава дейност да каже би ли могъл да се оправи или направо да си търся друг телефон, който мисля пак да е същия /така и така имам доста батерии вече
Мненията, че телефона е антика и да го изхвърля не са ми необходими, защото на мен това чудо ми върши идеална работа.
Предварително Благодаря на отговорилите!