откраднаха ми СD в Плевен

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
juve
Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
Двигател: AAZ - ALH

Мнениеот juve » Пон 04 сеп 2006 22:57

А бе вие по Плевен "Даге" сте станали много прибрани бе ! Бахти , преди 10 -15 години какъв готин град си беше.... е малко военни и войници в повече ама иначе си беше хубаво.... леле как ми разваляте спомените
това си е жив оффтопик ама просто като чета и ... :twisted:

Потребителски аватар
MamaMy
Автомобил: Galaxy
Двигател: AUY 2003г

Мнениеот MamaMy » Пон 04 сеп 2006 23:34

Така е майна. И аз го харесвах едно време. Не ми казвай, че и филибето е цъфнало. Нещо и там не ми допада :oops:

fisheka
Автомобил: bmw
Двигател: 1995
Контакти:

Мнениеот fisheka » Вто 05 сеп 2006 4:00

Ми и на мен ми отвориха колата в плевен до грацката градина посред бял ден ама само бяха ровили за панела в жабката и под седалките ама кат го няма и ништо не ми бяха взели а колата си седеше с отворена врата.

Потребителски аватар
kokovanev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kokovanev » Вто 05 сеп 2006 7:27

Адаш, нямам думи просто! :twisted: Гадни келеметорчета по на 12-13 год. - и да ги хванат - пак нищо. Не се научават дори да отварят колите - направо чупят стъклата гадовете дребни. Ако не си и застрахован... Тези, при които носят после "стоката" - те са по-интересни, но са навързани и с полицайте - на мен следовател ми е предлагал "да почерпя", че да ме заведе да си откупя /!!!/ откраднати от апартамент мои вещи!

Ако откраднатият модел е скъп /по-рядък/ - просто заминава в друг град на слънчева България за продаване по пазарища и гаражни заложни къщи. Важи и за GSM...

Потребителски аватар
K22
Автомобил: НИСАН Х ТРЕЙЛ
Двигател: 2200 Д 2005

Мнениеот K22 » Вто 05 сеп 2006 8:00

А бе застраховал съм го, чудя се какво да сложа сега, не ми се иска пак да разбиват колицата...Може ли преносим МР3 да се включва в колата-някой правил ли го е?

Потребителски аватар
kav4o
Автомобил: VW Golf MK2
Двигател: ABF 1988

Мнениеот kav4o » Вто 05 сеп 2006 13:54

kaloyan22 написа:А бе застраховал съм го, чудя се какво да сложа сега, не ми се иска пак да разбиват колицата...Може ли преносим МР3 да се включва в колата-някой правил ли го е?

Разбира се,само си намери такъв модел касетофон дето има вход,за по-лесно иначе ти трябва касета-адаптер

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Вто 05 сеп 2006 16:23

Улицата зад дома на книгата до банките е много "прибрана", доста хора съм чувал да са изгорели там. Аз затова съм само с радио в Голфа - не ми требват ни касети, ни дискове, вече радиостанции има достатъчно, като не си слушам "Хоризонт" и тва е. За мен тези панели и ЦД-та са едно излишно обременяване - както виждате сами, че и ревете даже като ви разбият. Даваш пари да го купиш, даваш пари да застраховаш, всеки път като излизаш от колата освен всичко останало /джесееми и прочее/ трябва да мислиш и за панели, и както се вижда и без панели ги крадат......Е га ти златната музика дето ще ми излезе, че аз по-добре да си приспособя един ВЕФ в колата за да не си усложнявам живота.
Хубави са хубавите работи, ама в България още не е дошъл момента в който може да си спокоен дори и когато си си купил нещо хубаво с честен труд- то се превръща в бреме да го пазиш и вардиш....такава ни е държавицата

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”