Очаквам развитие на темата или нова тема за присъствие от страна на всички желаещи съфорумци на среща в Костинброд и/или в съда.
ОФФ
Колегата filipov, който явно е с добри финансови възможности(съдейки по автомобила от гаража му) може да помогне на потърпевшия, примерно с 200 лв.
Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Полицията ни пази - РПУ Костинброд
Петър Петров написа:filipov написа:Дай им 200лв. да ти я докарат на собствен ход.
Аман от дребни душици!!! Явно не осъзнаваш какво се опитва да направи колегата, а само тропаш глупости!!!
Автора - те да не са ти събрали колата и са да се прават на ощипани?
Dpop написа:ОФФ
Колегата filipov, който явно е с добри финансови възможности(съдейки по автомобила от гаража му) може да помогне на потърпевшия, примерно с 200 лв.
Не сте ми разбрали явно тънката ирония спрямо катаджийте от РПУ -то. Ще се опитам да бъда по ясен:
Колата е разфасована в буквалният смисъл на думата. От нея е останало само купето. /Направих си труда да отида до РПУ -то и да я видя на живо/ В началото на темата колегата обяснява как са му предложили 800лв. и да не вдига много-много врява, но той не се съгласява. Сега колегата получава ново писмо, в което отново го уверяват, че колата е цяла целеничка - тогава да им предложи 200лв. /примерно/ за да му я докаратя да видим как ще го направят.
Наглоста и безочието им е върха!
-
- Автомобил:
- Двигател:
моля да ме извините , за това , че не съм писал толкова време. Аз все още съм със счупен крак .
В петък получих експертиза за делото с голфа . В експертизата пише , че всичко си е ОК . Частите биле там. Даже са направили нови снимки , на които се вижда , как нафтовата помпа липсва , предния мост го няма , няма преден капак , хидравлика , радиатори и куп други неща . Гледам някакви джанти са се появили , ама коренно различни от моите и само 2 броя .
Също в петък разбрах , че делото е в вторник 04.10.11 . Със тази експертиза не знам какво да правя . Снимковият материал от първата и втората експертиза коренно се различава , но въпреки това във втората експертиза пише , че всичко си е там .
Знаех си , че може така да стане , но със този счупен крак нямаше , как да пресъствам на експертизата .
Сега трябва да правя 3-на експертиза .
Луда работа ви казвам . Наистина няма такава държава .
В петък получих експертиза за делото с голфа . В експертизата пише , че всичко си е ОК . Частите биле там. Даже са направили нови снимки , на които се вижда , как нафтовата помпа липсва , предния мост го няма , няма преден капак , хидравлика , радиатори и куп други неща . Гледам някакви джанти са се появили , ама коренно различни от моите и само 2 броя .
Също в петък разбрах , че делото е в вторник 04.10.11 . Със тази експертиза не знам какво да правя . Снимковият материал от първата и втората експертиза коренно се различава , но въпреки това във втората експертиза пише , че всичко си е там .
Знаех си , че може така да стане , но със този счупен крак нямаше , как да пресъствам на експертизата .
Сега трябва да правя 3-на експертиза .
Луда работа ви казвам . Наистина няма такава държава .
- ktamen
- Автомобил:
- Двигател:
Май наистина без Господарите няма да минеш.
Пожелавам ти бързо да се възстановиш с крака, почти по същото време като теб и аз се обзаведох с пукната капачка и знам какво е.
Пожелавам ти бързо да се възстановиш с крака, почти по същото време като теб и аз се обзаведох с пукната капачка и знам какво е.
- Dead man
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил: Hyundai Sonata 2007
- Двигател: 2.0 16V 145HP
- Контакти:
Гонищ ги до дупка !!!
И дано накажат,уволнят и осъдят някой...

И дано накажат,уволнят и осъдят някой...

-
- Автомобил:
- Двигател:
днес забелязах , че вече нямам скорустна кутия , електронен блок на помпата , генератор , стартер , разни маркучи и капачки също липсват .
- Pavcho2
- Автомобил: Golf Mk4 GTI
- Двигател: 1798 Т AGU custom intake
- Контакти:
Баси измекярите ...

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Някой съседен сервиз си пазарува от безплатния магазин... 

- filipov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Преди малко бях в РПУ Костинброд и имах великото удоволствие да говоря с охраната
Сержанта твърдеше, че колата е докарана при тях в това състояние в което се вижда в момента, така била намерена в гаража на крадците, докарана е с пътна помощ и то за тяхна сметка
Наглостта и безочието му стигнаха върха когато заяви, че крадците са броили 1700лв. за да не подава жалби с/у тях. Веднага последва и допълнение, че maladec имал досие при тях за няколко авто-кражби
Това РПУ е прогнило от всякъде и плаче за основен ремонт като се почне от началника и се стигне до чистачката... Толкова ли няма кой да назначи една вътрешна комисия за разследване???

Наглостта и безочието му стигнаха върха когато заяви, че крадците са броили 1700лв. за да не подава жалби с/у тях. Веднага последва и допълнение, че maladec имал досие при тях за няколко авто-кражби

Това РПУ е прогнило от всякъде и плаче за основен ремонт като се почне от началника и се стигне до чистачката... Толкова ли няма кой да назначи една вътрешна комисия за разследване???
-
- Автомобил:
- Двигател:
досие при тях за няколко авто-кражби
. ха ха ха ха ха ха ха ха ха
няколко , че и авто-кражби . Това "при нас" , в Костинброд ли значи ?
.
В петък бях на дело . Авто експерта продължаваше да си твърди , че няма липси . Толкова много се оплете , че дори и садийката взе да го гледа странно . Мънкаше по същия начин , по който и шефа на РПУ-то
Сравнихме първите снимки от първия оглед с тези от втория и съдийката веднага му каза да направи 3-ти оглед
.
Днсес в 10 часа присъствах на 3-тия оглед . Този авто - експерт супер нагъл ще дойде . Не иска да пише , че има липси и това е . Едвам му се откъсна от сърцето да напише : някъкъв капак ( нафтова помпа ) и генератор . През цялото време се налагаше да му показвам с пръст липсите и той неще да ги пише . Все едно от собствената си заплата ще вади пари . В крайна сметка записа и кутята и стартера на някъкъв лист . На делото в понеделник ( 30.11.2011 от 9:30 ) ,ще видим какво е записъл . Всеки да се чувства поканен

няколко , че и авто-кражби . Това "при нас" , в Костинброд ли значи ?

В петък бях на дело . Авто експерта продължаваше да си твърди , че няма липси . Толкова много се оплете , че дори и садийката взе да го гледа странно . Мънкаше по същия начин , по който и шефа на РПУ-то

Днсес в 10 часа присъствах на 3-тия оглед . Този авто - експерт супер нагъл ще дойде . Не иска да пише , че има липси и това е . Едвам му се откъсна от сърцето да напише : някъкъв капак ( нафтова помпа ) и генератор . През цялото време се налагаше да му показвам с пръст липсите и той неще да ги пише . Все едно от собствената си заплата ще вади пари . В крайна сметка записа и кутята и стартера на някъкъв лист . На делото в понеделник ( 30.11.2011 от 9:30 ) ,ще видим какво е записъл . Всеки да се чувства поканен

- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Колеги,има ли някакво развитие по случая?
-
- Предупреждение за вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Колега какво стана осъди ли ги?
- МЗМА
- Автомобил: IFA-mobile DDR
- Двигател: 353W Baujahr-1971
Съветвам потърпевшите да се обърнат към новосъздадената комисия за полицейски произвол,може да има някакъв ефект!
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Колегата не е влизал във форума:
Последно посещение: Сря Яну 11, 2012 23:21
Последно посещение: Сря Яну 11, 2012 23:21
Върни се в “ОФФ-Топик - други”