Layer написа:Не, да не съм луд да чакам нещо което след 2-3 месеца ще е на половин цена.
Чакам да стане 100 лв с нетърпение

Layer написа:Не, да не съм луд да чакам нещо което след 2-3 месеца ще е на половин цена.
Чакам да стане 100 лв с нетърпение
Ludia написа:Тогава когато apple имаха мулти тъч собствена ОС, сензори и какво ли не, самсунг правеха калкулатори, както един колега по-горе отбеляза... какво направиха тези конкуренти - копи пейст на apple iPhone. И какво от това, дори да се доближат до функционалност в момента, утре къде ще са ?! Пак на опашката, защото явно нямат потенциала да направят нещо революционно.
group® написа:Винаги е имало епъл фенове и хейтъри.
maxpayne написа:
Основен акцент в iPhone 4S е новата технология за гласово управление, която Apple придоби с покупката на компанията Siri. Разработката е интегрирана дълбоко в iOS и както подсказваха слуховете е достатъчно интелигентна, за да разбере смисъла на зададен въпрос в конкретен контекст - за това разчита на изкуствен интелект. Така може да осигури различна информация на притежателя на устройството, но и изпълнява зададени от него команди - например проверка на календара, насрочване на среща, прочитане на глас на входящите съобщения и т.н.
Matematiks написа:maxpayne написа:
Основен акцент в iPhone 4S е новата технология за гласово управление, която Apple придоби с покупката на компанията Siri. Разработката е интегрирана дълбоко в iOS и както подсказваха слуховете е достатъчно интелигентна, за да разбере смисъла на зададен въпрос в конкретен контекст - за това разчита на изкуствен интелект. Така може да осигури различна информация на притежателя на устройството, но и изпълнява зададени от него команди - например проверка на календара, насрочване на среща, прочитане на глас на входящите съобщения и т.н.
Тва го има в Нексус Уан от 2010
maxpayne написа:... напротив, бих казал обратното, че ейпъл юзерите не понасят всичко различно.
nokiangage написа:escrime написа:Припомни, моля, през вече далечната 2007 г., когато се появи първият айфон, какво предлагаха господата от Финландия, Корея и т.н., че на мен в главата са ми само едни дърводелски кутийки от кофти пластмаса.
Та да отговоря, към 2007а ако трябва да бъда честен примерно за Финладия както попита('щото Самсунг калкулатори с капачета тогава правеха и WiFi беше недостижима величина) та мога да твърдя, че Епъл с един супер куц телефон(ОС) и хубав тъч скрийн не са "убили лъва"! Та финладнците се бяха ориентирали към по как да кажа...интелигентни телефони - бая телефони са ми минали през ръцете от '07: Е51, Е61и, Е65, Н81 и 8ГБ версията, Н82, Н93и, Н95 8ГБ и Е90- животното(особено последните 3 споменати модела от мен няма как да ги наречем дърводелски кутийки от кофти пластмаса) и мога да твърдя, че са с класи нагоре откъм софтуер или телефони като цяло, но нека не превръщаме темата в спор, нали?
ping23 написа:Хахаха като не ви харесва какво пишете?
Пишем, че го чакаме колега, един за едно - друг за друго
Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 49 госта