Филтър, пречистващ влизащия в купето въздух . . .
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
SaRaLiQ написа:Абе хора аз защо имам всичко бре ? Оригинален ми е филтъра ,но трябва да го сменям ,кутия имам за филтъра всичко от-досамо го почистих стария че не духаше въобще.Изкарах листа и клонки НОВ ВНОС ОТ ГЕРМАНИЯ
![]()
Даже ми е непонятно какви са тези мрежи дето ги слагате и чистите
Абе не знам ама съдейки по цвета на твоя май отдавна му е минало времето за смяна.Новия принципно е чисто бял
- jjshoshi
- Автомобил: golf 4 TDI 90+
- Двигател: AGR 98
ето и от мен http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6935154 http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6935146 http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6935137 а това беше старото http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... id=6935161 та сичко на сичко цялата интервенция ми излезе 0,80 за борчето
,кутията ми я дадоха гешенк от моргата
-неможах да повярвам
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re:
Asen_D написа:От 4-ка става...гледай да е след 95г...
Колеги, купих такава поставка от Б4 да я сложа на Б3-ката ми, но малко ме притеснява, че компютъра и кабелите са сравнително близко до сегашната мрежа против щъркели, а поставката е малко по-широка... Някой може ли да качи снимка на 1,8 Моно РП да видя как е станало, че тези дни май няма да имам време да се занимавам да я слагам, чак събота или неделя...Благодаря предварително!

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Re: Re:
nokiangage написа:Asen_D написа:От 4-ка става...гледай да е след 95г...
Колеги, купих такава поставка от Б4 да я сложа на Б3-ката ми, но малко ме притеснява, че компютъра и кабелите са сравнително близко до сегашната мрежа против щъркели, а поставката е малко по-широка... Някой може ли да качи снимка на 1,8 Моно РП да видя как е станало, че тези дни май няма да имам време да се занимавам да я слагам, чак събота или неделя...Благодаря предварително!
донеси я утре да я видим
Няма ли да стане с преправяне на самата поставка?
- nokiangage
- Автомобил: Passat B3 - 35i
- Двигател: 1.8 RP 1990 - 90 hp. LPG only
- Контакти:
Re: Re:
iliankocov написа:донеси я утре да я видим![]()
Няма ли да стане с преправяне на самата поставка?
Би трябвало да стане без преправяне - Ханс трябва да си го е измислил тогава цивилизовано, ще видим де тези кабели, които ме притесняват къде ще ги оставим/набутаме...
Тя си ми е в багажника, ще го мислим утре, ама само да не се стъмни рано, че ще е по-зор работа

- zl0star
- Автомобил: VW Bora TDI
- Двигател: AGR
Re: Филтър, пречистващ влизащия в купето въздух . . .
При моя Голф имаше само пластмасовата решетка ,та филтъра си го направих сам.
Едно парче пресована вата (може да се купи от всеки магазин за платове) ,плюс захващане със свински опашки
Резултата е просто unbelievable
Минава си нормално въздух и веднъж за винаги се отървах от прахоляка и боклуците в купето.
За по-евтин вариант и решение на проблема лично аз не се сещам
Едно парче пресована вата (може да се купи от всеки магазин за платове) ,плюс захващане със свински опашки

Резултата е просто unbelievable
Минава си нормално въздух и веднъж за винаги се отървах от прахоляка и боклуците в купето.За по-евтин вариант и решение на проблема лично аз не се сещам
-
toni62
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Филтър, пречистващ влизащия в купето въздух . . .
Аз си го направих като взех дамски чорапогащник срязъх гол. от единия край го вързах на възел и го нахлузих върху решетката и сложик ластика да го държи плътно :Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 55 госта